Filtra per genere
Hva skjer når en av dine nærmeste blir rammet av demens og du blir pårørende? Jeg, Marianne, har vært pårørende til min mamma, Gretha, i 14 år. Nå har jeg blitt selvutnevnt ekspert på pårørenderollen og vil dele det jeg lærer. Jeg setter pårørenderollen i sentrum og kjører en 360 graders gjennomgang på alt jeg har erfart og opplevd, hva som fungerer, hva som ikke fungerer og hva jeg ikke visste eksisterte. Jeg vet vi er mange pårørende til demens i dag, og vi blir dessverre enda flere for hvert år. Og min erfaring er at vi alle går parallelle, ensomme stier, når vi kunne gått sammen.
- 46 - Om sorg, sopp og overlevelsesstrategi
Jeg har funnet mye lindring og avkobling i soppsanking. Og jeg ble veldig fascinert da jeg oppdaget at antropolog Long Litt Woon har skrevet en bok om sopp og sorg, I boken deler hun erfaringer fra da hennes mann plutselig døde, og tiden etterpå.
Du trenger ikke å være interessert i sopp for å høre denne episoden, for overføringsverdien av det Woon har lært, til oss som lever med sakte sorg er stor. Hun oppfordrer alle til å "finne sin egen sopp".
Hvis du vil ha kontakt med Woon finner du henne på instagram @littwoonlong
--
Hvis du vil ha kontakt med meg - finner du meg ved å klikke her.
Tue, 19 Nov 2024 - 56min - 45 - Ikke legg ned avlastningstilbudene, Vestre!
Hva skjer? Paradokset er at demensomsorgen må trappes opp, samtidig som trang kommuneøkonomi gjør at avlastningstilbud over hele landet står i fare for å legges ned!
Maurtuva Vekstgård, som drives av Kjerstin Heggdal Grimstad, er nedleggingstruet i en tid hvor tilbudet er helt nødvendig og avgjørende for verdige liv for både demenspasienter og pårørende.
Alzheimerrammede Jan Runar Eliassen (kjent fra demenskoret) sitter i styringsgruppen for Maurtuva og er mildt sagt forbannet.
Jeg har snakket med dem begge!
Tue, 12 Nov 2024 - 1h 11min - 44 - Oh lala! Vi blir bokbadet av Klaus Sonstad
Vi klyper oss ofte i armen over at vi har blitt forfattere, Hilde Merete og jeg. Boka "ikke lett å glemme" er på vei ut til leserne. <3 Og det var både skummelt og fint å bli bokbadet av Klaus på Litteraturhuset i Trondheim 22. oktober.
Rart for meg å være den som skal svare på spørsmålene - og ikke stille dem...
-----
Kjøpe boka? Bestille foredrag? Innspill eller kontakt?
Tue, 05 Nov 2024 - 1h 24min - 43 - Alt du trenger å vite om fremtidsfullmakt
Marit Jørpeland jobber med å formidle viktigheten av å skrive en fremtidsfullmakt i en av landets banker. En av grunnene til at hun brenner for dette, er at hun har erfaring med å miste sin far til demens. Vi snakker om hvorfor dette er viktig og hvordan du kan gå frem. Og for min egen del, så startet jeg på min egen guide, som en del til fremtidsfullmakten, dagen etter denne innspillingen.
Er du nysgjerrig på meg som lager denne podcasten? Klikk her.
Tue, 29 Oct 2024 - 57min - 42 - Tonje er ombud for oss som trenger hjelp
Noen kommuner er så heldige at de har et ombud som skal bistå når innbyggere trenger råd, veiledning eller hjelp til å klage, når systemet ikke fungerer helt. Tonje, som er ombud i Trondheim, opplever at behovet for bistand fra dem øker. Betyr det at systemet ikke fungerer lenger? Og lytter politikerne til Tonjes anbefalinger for endring? Hva tenker hun om den fremtidige offentlige tjenesteytelsen?
Tue, 22 Oct 2024 - 46min - 41 - Vi har skrevet bok!
Våren 2023 ble Hilde Merete Klungerbo og jeg enige, over en kopp kaffe, om at vi skulle skrive en bok om den emosjonelle belastningen det er å være pårørende til demens. Nå sitter vi er med boka i hånda og kan kalle oss forfattere.
Hvorfor bestemmer to slitne pårørende seg for å skrive bok? Hør vår historie om den kronglete veien hit.
Bestille boka?
Vil du ha den signert, VIPPSER du 399 + 59, (porto)- til 943553, legg ved navn og adresse så sender vi den hjem til deg.
Du kan også kjøpe den i nettbutikken til Norli eller Ark.
Tue, 15 Oct 2024 - 1h 00min - 40 - Hva gjør man med sin dårlige samvittighet, Leif Edward?
Jeg har dykket langt ned og inn i den "kjipe dårlige samvttigheten" med Leif Edward Kennair, som er professor i psykologi på NTNU. Hvor kommer den fra? Hvorfor er det noen som har mer av den enn andre? Og er det forskjell på menn og kvinner.
Et av tipsene til Leif Edward er å kjøpe denne boka:
Samtidig - om du trenger hjelp til å ta mer vare på deg selv så har jeg også fått tips om å søke hjelp her. Assistert selvhjelp
Tue, 08 Oct 2024 - 54min - 39 - Den nyutdannede sykepleieren Maria gir meg fremtidstro
Det er håp!
Det er den følelsen Maria gir meg under hele dette intervjuet. Hun har allerede funnet ut at hun kan og har lyst til å bidra med mye innen demensomsorgen. Maria er det jeg vil kalle et talent innen helse- og omsorgsektoren. Jeg håper hun får rom og tillit til å ta plass, og utvikle alle de gode ideene sine.
Denne episoden er sponset av KOMP.
Du får 500 kr i rabatt med å bruke promokoden "ikkelettåglemme" - innen 31. oktober. Les mer om KOMP her: https://komp.family/
Tue, 01 Oct 2024 - 59min - 38 - Hvilket ansvar og myndighet har Fylkeslegen når det kommer til forsvarlig demensomsorg?
Jeg har hatt en prat med fylkeslegen, Jan Vaage, i Trøndelag. Han har et stort ansvar innen tilsyn og oppfølging. Jeg har tidligere "knotet" meg frem når det gjelder både førerkort og vergemål - men nå vet jeg bedre hvor jeg skal lete for å få svar. Jeg forteller også historien om da jeg testet ut om selveste Statsforvalteren kunne utøve skjønn.
__
Jeg nevner noen nettadresser i starten av episoden:
Spleisen er her: https://spleis.no/ikkelett
Tue, 24 Sep 2024 - 1h 09min - 37 - Når søsteren din på 48 får diagnosen Alzheimer + info om demensopprøropprør
Kunstneren Charlotte Thiis-Evensen bruker ulike kunstformer til å bearbeide sine følelser og tanker rundt søsterens Alzheimer. Sammen navigerer de seg inn i en uforutsigbar tid. Hør Charlotte reflektere rundt hvordan det er å oppleve å miste sin søster og om å holde sin kunstutstilling om temaene demens, minner og sorg.
I innledningen snakker jeg kort om Demensopprøret som startet 16. september 2024. Sjekk ut www.demensopprøret.no og signer opprøret: https://www.opprop.net/signatures/demensoppror/
Andre linker og info:
www.charlotte-thiis-evensen.com
Instagram -> @thiisevensencharlotte
Utstillingen står på https://buergallery.no/
Tue, 17 Sep 2024 - 47min - 36 - En anonym pårørende forteller om feilmedisinering
Hva vet vi egentlig om medisinene som våre kjære blir satt på når de får demens?
Episodens gjest velger å være anonym. Han og hans kone har en vond erfaring med feilmedisinering som han har dokumentert gjennom utallige videoer. Hele saken endte opp på Dagsrevyen og fikk konskekvenser. Men var det nok?
Nyhetssaken kan du se ved å klikke her - sak 7.
Tue, 10 Sep 2024 - 57min - 35 - Ida Myrens kronikk
BONUS-episode.
Ida Myren, fra Kristiansund, har skrevet en sterk kronikk. Hun er mamma, pårørende, vernepleier og har også vært folkevalgt i sin hjemmekommune.
Kronikken ble skrevet i forbindelse med et budsjettforslag i Kristiansund kommune - som utløste en historiefortelling som jeg synes det er verdt å dele med podcastens lyttere.
Episoden er spilt inn av Ida selv, hjemme ved kjøkkenbordet.
Sun, 08 Sep 2024 - 12min - 34 - Syver er 12 år og har barnedemens, og pappan hans forteller
Det er ikke alle samtaler man kan forberede seg på.
Dette er en slik samtale for meg.
Pappa Øyvind forteller om hvordan det er å ha en sønn som utvikler barnedemens. Og han har et veldig viktig budskap.
Les artikkelen Øyvind henviser til om barnedemens her.
Tue, 03 Sep 2024 - 1h 05min - 33 - Digitale sansehager stimulerer personer med demens
Møt professor J. Artur Serrano, som forsker på, og implementerer digitale sanshager i norske sykehjem. Det er ikke så avansert eller vanskelig som det kan høres ut som, og vil ha stor effekt på livskvaliteten til de vi er glade i.
Men hvem skal betale for ekstra livskvalitet?
Artur og hans kontaktinfo finner du ved å klikke her.
Og Spleisen min finner du her.
Tue, 27 Aug 2024 - 47min - 32 - Ulike typer demens, overkapasitet og det litt større perspektivet
Er det sexy å forske på geriatri? Professor Ingvild Saltvedt synes ihvertfall det, for hun har jobbet med geriatri i over 30 år og har nylig vunnet en pris for sin forskning på sammenhengen mellom hjerneslag og demens.
Ingvild har vært med på reisen fra når demens «ble definert som en sykdom» til i dag. Noe som gjør at hennes perspektiv baserer seg på flere tiår med utvikling innen dette området. Men går det fort nok?
I denne episoden er vi også innom de ulike demenstypene, og begrepet overkapasitet – som fascinerer meg.
Jeg minner om spleisen min: spleis.no/ikkelett
Tue, 20 Aug 2024 - 51min - 31 - Bård Hoksrud oppfordrer til opprør!
Bård Hoksrud har kjempet for en bedre eldreomsorg siden han var 22 år! Hvorfor har han ikke fått ordentlig gjennomslag? Manglende tverrpolitisk vilje til å øke økonomiske rammer og det å ikke etablere en statlig finansiert eldreomsorg, gjør at han er bekymret. Han oppfordrer oss til opprør! https://spleis.no/ikkelett
Tue, 13 Aug 2024 - 57min - 30 - Pårørende - den nye (voksende) pasientgruppen!
Vi må ta vare på den pårørendes psykiske helse, for vi er en pasientgruppe som øker. Odil Sætertrø, ved Nord Universitet, utdanner sykepleiere som også skal ta vare på oss pårørende. Jeg forteller om en traumatisk frisørtime og vi snakker om et gryende opprør.
Og tusen takk til alle dere 72 som har støtta meg på Spleis. Jeg nevner dere ved navn <3 https://spleis.no/ikkelett
Thu, 08 Aug 2024 - 1h 04min - 29 - Dårlig samvittighet, jordbær og bli med på Spleis?
Dårlig samvittighet er ingen god følelse - og for meg ligger den og ulmer i bakhodet underveis i ferien min. Men hva skjer når jeg endelig skal innom og gi mamma en klem?
Dersom du mener at denne podcasten er med og påvirker systemet, eller er du pårørende og ikke har energi til å gjøre innsats selv (forståelig nok) - så setter jeg pris på alle små og store bidrag og donasjoner. Les mer om hvordan og hvorfor her: Spleis.no/ikkelett
Wed, 24 Jul 2024 - 17min - 28 - Hjelp, vi blir eldre. Kommunens kamp mot klokka! (panelsamtale)
I denne panelsamtalen møter du politikeren, forbundslederen, assisterende enhetsleder og to utålmodige teknologileverandører i en samtale ledet av Marianne Danielsen. Vi løfter flere ulike problemstillinger og perspektiver innen eldre- og demensomsorg, for å se om vi kan finne veien fremover. Sammen.
I panelet møter du:
Lill Sverresdatter Larsen, leder Norsk Sykepleierforbund. Nils William Bakken, Atea. Lisbeth Dahl, assisterende avdelingsleder omsorgsboliger. Nicolai Welfler, Vital Things. Even A. Røed, helse og omsorgskomiteen.
Panelsamtalen fant sted på Kongsberg Agenda 21. juni 2024 og du kan lese mer om tematikken her.
Mon, 01 Jul 2024 - 1h 08min - 27 - På smånervøst besøk hos Wolfgang Wee
Jeg inviterte meg selv til Norges største podcast - Wolfgang Wee og har fått lov å re-distribuere de to timene med demensprat som vi to hadde sammen.
Her går vi rett på sak og det er jo deilig å være på den andre siden av bordet - og få så gode spørsmål.
Da er det bare å satse på at jeg nådde ut til mannfolka med denne episoden, for de er en viktig pårørendegruppe.
Mon, 24 Jun 2024 - 2h 06min - 26 - Hva nå? Blir det en sesong til høsten?
I denne episoden tar jeg et dypt innpust og forsøker å oppsummere alt jeg har erfart og lært denne våren gjennom alle menneskemøtene. Det er ingen lett oppgave å trekke ut essens, og jeg er ikke en gang sikkert på om jeg greide det? Jeg er egentlig en evig optimist, men nå er jeg bekymret. Og skal jeg fortsette med podcasten til høsten?
Mon, 17 Jun 2024 - 50min - 25 - Audun Myskja - for meg, en gigant innen demensomsorgenThu, 13 Jun 2024 - 39min
- 24 - Endelig en politiker
Etter å ha sendt utallige e-poster til politikere fikk jeg endelig en i tale. Og ikke hvem som helst. Eldrepolitisk talsperson i Arbeiderpartiet - som sitter i helse- og omsorgskomiteen på Stortinget - Tove Elise Madland. Nå skal jeg endelig få høre hva politikeren mener, og få si fra om alt jeg synes ikke fungerer.
Mon, 10 Jun 2024 - 1h 03min - 23 - Demens og seksualitet
Seksualitet og behov for nærhet er et grunnleggende behov i oss mennesker. Det forsvinner ikke når vi får demens og kognitiv svikt - og kan glemme hvem vi egentlig er gift med. Hvordan skal vi håndtere det? I samtale med professor Siren Eriksen ved Lovisenberg diakonale høgskole får jeg mer innsikt i problemstillingen og hvordan vi kan håndtere den.
Thu, 06 Jun 2024 - 56min - 22 - Dirigenten som har "svart belte" i demensMon, 03 Jun 2024 - 1h 06min
- 21 - Kan man ha et humoristisk forhold til demens?Thu, 30 May 2024 - 48min
- 20 - Hva er et dagaktivitetstilbud og hvordan fungerer det?
Det skal finnes dagaktivitetstilbud for personer med demens i alle kommuner i Norge. Tilbudet er for å stimulere og aktivere den som har demens og avlaste den som er pårørende. Gunn Eva har skrevet en doktorgrad om dagtilbud og deler sine funn og refleksjoner med meg. Har vi gode nok aktivitetstilbud i demensomsorgen i dag?
Mon, 27 May 2024 - 54min - 19 - Hvordan er det å være kollega og venn til en som er pårørende til demens?Thu, 23 May 2024 - 57min
- 18 - Det farlige førerkortet - med Terje Olav i statens Vegvesen
Jeg har brukt mye tid og krefter på å bekymre meg over mammas bilkjøring. Tanken på å ta fra henne førerkortet - et symbol på frihet - var selve skrekken. Hvordan gikk det med hennes førerkort? Og hva er egentlig regelverk og rutiner på dette med bilkjøring og demens? Jeg møtte Terje Olav i Statens Vegvesen for en bilprat.
Mon, 20 May 2024 - 39min - 17 - Møt den engasjerte velferdsteknologen
Nils William jobber med å få kommuner over hele Norge til å velge gode, funksjonelle løsninger for bedre velferd. Mange hevder at teknologien skal være en stor del av løsningen for å sikre forsvarlig demensomsorg. Er den det? Jeg lærer at vi ligger bak våre naboland i utviklingsarbeidet - hvordan kan vi komme oss i førersetet?
Thu, 16 May 2024 - 52min - 16 - Bli med inn i hjernen, sammen med forskeren på Alzheimer
Jeg har kommet tett på forskeren Asgeir. Han bruker sin egen (supersmarte) hjerne og (nesten all sin) energi på å løse Alzheimergåten. Jeg får stille alle de spørsmålene jeg har om hvorfor, hvordan og hva - og får veldig gode svar. Han forteller også om sin egen personlige motivasjon for hvorfor han valgte å forske på Alzheimer.
Mon, 13 May 2024 - 1h 08min - 15 - Monica samler inn penger for å gi håpThu, 09 May 2024 - 34min
- 14 - Hva gjør nasjonalt senter for aldring og helse for oss som er pårørende til demens?
Visste du at det fantes et nasjonalt senter som jobber for å gjøre hverdagen til personer med demens bedre? Det gjorde ikke jeg. Senteret bistår og støtter oss som er i pårørenderollen? Her kan du møte daglig leder Kari Midtbø Kristiansen og hennes to kollegaer Trine Skjellestad og Celine Haaland-Johansen. De forteller om tilbud og kurs som alle kan benytte seg av.
Mon, 06 May 2024 - 52min - 13 - Liv Berit er en "los" inn i kommunens ulike tilbud
Liv Berit på Ressurssenter for demens i Trondheim er godt drillet på å møte sånne som meg.
Alle kommuner i Norge skal ha tilbud til personer med demens og oss som er pårørende til demens. Tilbudet varierer ut fra hvor i landet du bor. Men noe som er felles for alle, er at kurs og aktivitetstilbudene er så godt som fulle og at det er ventelister for å få plass.
Det betyr jo at mye av det som finnes er bra - men er det for lite, for smalt og for smått?
Thu, 02 May 2024 - 53min - 12 - I sofaen hos psykologen min
Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort uten psykologen min, Erlend, i alle disse årene med dårlig samvittighet, krevende prioriteringer og økende emosjonell belastning. Det at jeg hadde noen å snakke med, med eneste agenda - å hjelpe meg, er avgjørende for min mentale helse. Han forteller at 60-70% av de som er innom ham, er mennesker i pårørenderoller av ulike slag. Jeg forsøker å avstigmatisere psykologen - håper jeg lykkes!
Mon, 29 Apr 2024 - 55min - 11 - Reddet av fastlegen
Det var fastlegen min som trakk i nødbremsen og så at jeg trengte en lang pause fra alt. I denen episoden fritar jeg Monica (fastlegen min) fra taushetsplikten og lar henne snakke fritt om hvordan denne perioden var for meg. Samtidig som hun forteller om fastlegens ansvar og myndighet rundt pasienter med demens, og deres pårørende.
Thu, 25 Apr 2024 - 45min - 10 - Møt ergoterapeuten, som er avgjørende i fremtidens demensomsorg
Møt ergoterapeut Elisabeth, som var min trygghet da mamma fremdeles bodde hjemme. Hva gjør hjemmetjenesten? Og hvorfor er ergoterapeuten helt avgjørende i fremtidens eldreomsorg? Selv om utviklingen går for sakte og endringene uteblir - gjør menneskene så godt de kan. Elisabeth sier vi er i gullalderen innen eldreomsorg nå. Hvordan blir da fremtiden?
Mon, 22 Apr 2024 - 51min - 9 - To pårørende forteller om opplevelse av systemsvikt
I denne episoden møter du Sverre og Heidi, som begge sitter i brukerråd på samme helse- og velferdssenter. Opplevelsene de har er personlige, samtidig som det er beskriver systemsvikt og uverdige forhold. De ønsker seg endring og en ny organisering av pårørendeinnsatsen.
Thu, 18 Apr 2024 - 42min - 8 - Møt primærkontakten, hun som skal gjøre mamma (og meg!) tryggMon, 15 Apr 2024 - 43min
- 7 - Møt enhetslederen - som leder helse-og velferdshjemmet
Hvordan er det å lede et helse- og velferdshjem i kommune-Norge? Møt Mona som leder enheten der min mamma Gretha bor. Får hun gode helsetjenester, kompetanse, teknologi, rekruttering, ledelse og minkende budsjetter til å henge sammen? Og hva tenker hun, som vet alt hun vet, om fremtidens eldreomsorg?
Mon, 15 Apr 2024 - 52min - 6 - Når det offentlige ikke evner å levere, trør private krefter til
Møt Heidi Wang. Som trengte hjelp da hennes far fikk demens og rigget en liten virksomhet rundt seg selv, for å få hverdagen til å gå opp. I dag "rigger" hun tilsvarende tjenester for andre, og hjelper personer med demens, og deres familier, med å håndtere sin hverdag. Hun vil helst at det offentlige skal levere "pakkeforløpet". Men i mellomtiden gjør hun så godt hun kan gjennom selskapet sitt Noen AS. For "noen" må gjøre det.
Mon, 08 Apr 2024 - 1h 07min - 4 - Et møte med Generalsekretæren i Nasjonalforeningen for folkehelsen
Jeg inviterer meg selv inn på kontoret til generalsekretæren i Nasjonalforeningen for Folkehelsen, Mina Gerhardsen. Jeg er nysgjerrig på å vite hva de gjør og får til på vegne av personer med demens og deres pårørende. Og hva som ikke fungerer. Hva tenker de om eldrebølgen som skyller over oss? Og skal private aktører få bidra, der det offentlige ikke strekker til?
Thu, 04 Apr 2024 - 43min - 3 - Om avslag, kommunal kollaps og det å sikre din egen alderdom
Jeg beveger meg oppover i systemet og har invitert meg selv inn på kontoret til selveste kommunedirektøren i Trondheim kommune. Han er jo øverste sjef for demensomsorgen i kommunen. Jeg vet sannelig ikke om jeg ble mindre bekymret etter praten med Morten Wolden. Men jeg vet han prøver så godt han kan, med de midlene han har. Men er det nok?
Sun, 31 Mar 2024 - 42min - 2 - Totalt uforberedt på pårørenderollen
I denne episoden, som er en slags introduksjon til det å være nærmeste pårørende til noen med demens, så inviterer jeg deg inn i livet mitt. Jeg vil at du skal bli bedre kjent med meg og min mamma, Gretha. Samt at du får høre meg i samtale med mine to barn, Karoline (13) og Mathias (18) - som også har blitt ufrivillig pårørende til sin mormor.
Jeg var totalt uforberedt på hva det ville si å være pårørende til min mamma. Det er ingen enkel sak å formidle dette, men det føles viktig og riktig.
Jeg setter pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, og tips om andre folk jeg kan snakke med, for å belyse temaet ytterliggere.
Kontakt meg gjerne vi nettsiden - www.ikkelettåglemme.no
Mon, 25 Mar 2024 - 44min - 1 - Ikke lett å glemme - trailer
Dette er en podcast jeg produserer for deg som er pårørende til noen du er glad i, som har demens. Jeg lager den fordi jeg vet du trenger for støtte, trøst og veiledning, slik at du ikke føler deg så ensom. Slik som jeg gjorde og gjør - på fjortende året som nærmeste pårørende til min mamma.
Det er ikke lett å glemme.
Første episode kommer i mai.
Abonner nå - så går du ikke glipp av den når første episode publiseres.
Thu, 21 Mar 2024 - 02min
Podcast simili a <nome>
- Forklart Aftenposten
- AksjeSladder AksjeSladder
- AVHØRT Batong Media og Bauer Media
- Langkjøring med Geir Schau Bauer Media
- Morgenklubben med Loven & Co Bauer Media
- Relasjonspodden Bauer Media
- På innsiden av psychohoder Bauer Media og Monster
- Dine Penger - Pengerådet Dine Penger
- Børsmorgen & Økonominyhetene Finansavisen
- Historier Som Endret Norge Gjenklang & Acast
- HENLAGT - Espen Lee & Andy Larsgaard Henlagt AS
- Siri og de gode hjelperne KLYNGE og Bauer Media
- Leger om livet Lege Annette Dragland & Acast
- Uforklarlig med Lilli Bendriss Lyder Produksjoner
- Hjernesterk Moderne Media
- Frokostshowet på P5 P4-gruppen
- Misjonen med Antonsen og Golden P4-gruppen
- Abid & Nadia: Skyld og Skam PLAN-B & Acast
- Jan Thomas og Einar blir venner PLAN-B & Acast
- ForsvinningsFredag Podkast Sara Høydahl og Bauer Media
- Synnøve og Vanessa Vanessa Rudjord & Synnøve Skarbø
- Giæver og gjengen VG
- Krimpodden VG
- Viaplay Premier League Pod Viaplay
Altri podcast di Salute
- Sleep Podcast by Slow | Relaxing Sleep Sounds & Sleep Stories | Nature Sound For Sleep | ASMR ASMR Sleep Triggers
- «Casa Uno» by: @inteligentemente.cr Inteligentemente
- Release & Relax Neal Redcay
- 2024 House / Techno / Progressive / Deep / Melodic / Tech / Edm / Afro / ibiza DJ Mix / Set / Podcast / Electronic Dance Musi DJ TeKness | Techno / House & Electronic Dance Music Mixes Beats
- Sleep Meditation Music - Relaxing Music for Sleep, Meditation & Relaxation Blissful Relaxation Music
- Aha! Zehn Minuten Alltags-Wissen WELT
- Relaxing Nature Sounds Sound Escape
- Relaxing Oasis Mr Sauvignon
- Psychologie to go! Dipl. Psych. Franca Cerutti
- 8 Hour Sleep Music 8 Hour Sleep Music
- Psicologia Al Desnudo | @psi.mammoliti Psi Mammoliti
- Gay-ID Yeshua Navarro
- Gay Sex Cast - Erotic Audiobooks | Gay Tube | Gay Books Evan J. Xavier
- белый шум для сна белый шум для сна
- Sex Talk The GOSPEL
- SLEEP Sleep
- Dr. Laura Call of the Day Dr. Laura Schlessinger & SiriusXM
- Einschlafen mit Wikipedia Wikipedia & Schønlein Media
- Guided Sleep Meditation & Sleep Hypnosis from Sleep Cove Sleep Hypnosis, Meditations and Bedtime Stories
- Helps Sleep aileen