Filtrer par genre

Giæver og gjengen

Giæver og gjengen

VG

I Giæver og gjengen oppsummerer Norges skarpeste og morsomste kommentatorer nyhetsbildet. Hør hver dag hos Podme eller i VG-appen med VG. Hver fredag i alle podkast-apper. Ansvarlig redaktør Gard Steiro. https://www.vg.no/podkast/vgtv/program/100415

1166 - Hva er det med Frank Løke?
0:00 / 0:00
1x
  • 1166 - Hva er det med Frank Løke?

    Fenomenet Frank Løke nådde toppen av Mount Everest og toppen av omtale i norske medier. Bildene fra Rafah sprer seg som ild i tørt gress på sosiale medier, hvordan håndterer gamle medier denne utfordringen. Märtha Louise vil ikke snakke med pressen, men snakker på konferanser i utlandet mot betaling. Med Anders Giæver, Gard Steiro og Eva Therese Grøttum. Produsent Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør Gard Steiro. Kontakt redaksjonen på giaeveroggjengen@vg.no. Daglig oppdatering om det du trenger å vite om norsk og internasjonal politikk, samfunn og kultur. Hør ny episode hver ukedag og lørdag i Podme eller med VG+. Hør fredag og lørdag i Spotify, iTunes og der du hører podkast.

    Sat, 01 Jun 2024
  • 1165 - Trump ble dømt, og preppernes hevn

    Tidligere president og Republikanernes presidentkandidat Donald Trump ble dømt på samtlige 34 punkter i hysjpengesaken i New York. Vi har funnet podkastens beste prepper, for nå har DSB gitt nye beredskapsråd for å beskytte oss ved krig og katastrofer. Ukas debatter i kongeriket Norge har vært ville og useriøse, vi kårer de beste. Med Anders Giæver, Per Olav Ødegård, Hanne Skartveit, Frøy Gudbrandsen, Hans Petter Sjøli og Astrid Meland. Produsent Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør Gard Steiro. Kontakt redaksjonen på giaeveroggjengen@vg.no. Daglig oppdatering om det du trenger å vite om norsk og internasjonal politikk, samfunn og kultur. Hør ny episode hver ukedag og lørdag i Podme eller med VG+. Hør fredag og lørdag i Spotify, iTunes og der du hører podkast.

    Fri, 31 May 2024
  • 1164 - Kan ikke true oss til taushet

    Journalister sier ikke ifra om trusler og trakassering. VG tjener ikke penger. Justisministeren med Stordalen-barna på Taylor Swift-konsert. Er det forskjell på underholdning og journalistikk når det kommer til å opplyse om private bindinger med Anders Giæver, Gard Steiro, Rolf Widerøe og Shazia Majid. Produsent Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør Gard Steiro. Kontakt redaksjonen på giaeveroggjengen@vg.no. Daglig oppdatering om det du trenger å vite om norsk og internasjonal politikk, samfunn og kultur. Hør ny episode hver ukedag og lørdag i Podme eller med VG+. Hør fredag og lørdag i Spotify, iTunes og der du hører podkast.

    Sat, 25 May 2024
  • 1163 - Liten streik, men det lukter tvungen lønnsnemnd

    Store deler av landet går i streik, norske kroner styrker seg før ferien, og Tobias Santelmann skal spille Harry Hole på film. Med Anders Giæver, Hanne Skartveit, Sindre Heyerdahl og Leif Welhaven. Produsent Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør Gard Steiro. Kontakt redaksjonen på giaeveroggjengen@vg.no. Daglig oppdatering om det du trenger å vite om norsk og internasjonal politikk, samfunn og kultur. Hør ny episode hver ukedag og lørdag i Podme eller med VG+. Hør fredag og lørdag i Spotify, iTunes og der du hører podkast.

    Fri, 24 May 2024
  • 1162 - Når vil AI ta liv av nettavisene?

    Det tok 12 år før verden fikk se Zapruders film av attentatet på John F. Kennedy i 1963, denne uken publiserte VG video av attentatet på Robert Fico i løpet av en halvtime. Hvor mye kan journalister mene offentlig? Ny AI-oppdatering fra Google og OpenAI får revolusjonære konsekvenser i mediebransjen. Dagens gjester er VGs AI-sjef Marcus Husby og VG-reporter Xueqi Pang. Med Anders Giæver og Gard Steiro. Produsent Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør Gard Steiro. Kontakt redaksjonen på giaeveroggjengen@vg.no. Daglig oppdatering om det du trenger å vite om norsk og internasjonal politikk, samfunn og kultur. Hør ny episode hver ukedag og lørdag i Podme eller med VG+. Hør fredag og lørdag i Spotify, iTunes og der du hører podkast.

    Sat, 18 May 2024
Afficher plus d'épisodes