Podcasts by Category

MladýPodnikatel.cz

MladýPodnikatel.cz

Jiří Rostecký

Podcast Mladý podnikatel nabízí stovky rozhovorů s úspěšnými podnikateli, zkušenými manažery, freelancery, odborníky, specialisty na osobní rozvoj a s mnoha dalšími osobnostmi. Všechny rozhovory najdete najdete i jako video na www.mladypodnikatel.cz. Moderátorem a zakladatelem podcastu je Jiří Rostecký. Pamatujte prosím, že všechna doporučení, informace, data, služby, reklamy nebo jakékoliv jiné sdělení zveřejněné v našich podcastech je pouze nezávazného charakteru a nejedná se o rady nebo doporučení z naší strany. Více zde: http://bit.ly/MPupozorneni

1367 - Reporting a účetnictví menšího e-shopu. Jak na to? | Jaroslav Pokorný (ÚČTO.TEAM)
0:00 / 0:00
1x
  • 1367 - Reporting a účetnictví menšího e-shopu. Jak na to? | Jaroslav Pokorný (ÚČTO.TEAM)

    V tomto rozhovoru si povíme, jak nastavit účetnictví a reporting pro internetový obchod. V čem to mají e-shopy jiné než ostatní firmy a jak s reportingem začít? O své zkušenosti se s námi podělil Jarda Pokorný z firmy ÚČTO.TEAM, která firmám pomáhá s účetnictvím. Tato epizoda je součástí podcastu www.mladypodnikatel.cz a moderuje ji Jiří Rostecký. Poslechněte si také prémiové rozhovory, ve kterých jdeme ještě více do hloubky a zveme si ty nejzajímavější hosty: https://bit.ly/MPpremium (Sponzorováno) Veškerá doporučení, informace, data, služby, reklamy nebo jakékoliv jiné sdělení zveřejněné na našich stránkách je pouze nezávazného charakteru a nejedná se o odborné rady nebo doporučení z naší strany. Podrobnosti na odkazu https://mladypodnikatel.cz/upozorneni.

    Wed, 29 May 2024 - 24min
  • 1366 - Návštěvnost z vyhledávačů se může snížit. Uživatelům odpoví rovnou AI. Co to znamená pro SEO? | Pavel Ungr

    Výsledky vyhledávání na Googlu se brzy asi změní a místo klasických odkazů na webové stránky uživatelé první uvidí odpovědi napsané umělou inteligencí. To může naprosto změnit, jak vnímáme internetové vyhledávače, ale samozřejmě to může mít dopad i na podnikatele. A to zejména ty, jejichž návštěvnost webových stránek tvoří z velké části nebo dokonce i z většiny přístupy z organického vyhledávaní. Co to znamená z hlediska SEO, internetového marketingu jako takového a co můžeme očekávat dál? Po čase jsem vyzpovídal jednu z nejvýraznějších person tuzemské SEO scény Pavla Ungra. Co se dozvíte? - Jak se mění internetové vyhledávače? - Jak do nich stále více promlouvá umělá inteligence? - Proč Google zaspal dobu a jak se to stalo? - Co už nyní funguje v Americe a kdy to přijde k nám? - Jak budou vypadat nové výsledky vyhledávání? - Komu spadne návštěvnost z vyhledávačů nejvíc? - Jak to ovlivní placenou reklamu ve vyhledávání? - Jak nyní přemýšlet nad SEO? Video rozhovoru najdete zde: https://mladypodnikatel.cz/navstevnost-z-vyhledavacu-se-muze-snizit-pavel-ungr-t50591 Rozhovor je určen speciálně pro naše předplatitele. V případě jakýchkoliv dotazů či připomínek pište na predplatne@mladypodnikatel.cz. Veškerá doporučení, informace, data, služby, reklamy nebo jakékoliv jiné sdělení zveřejněné na našich stránkách je pouze nezávazného charakteru a nejedná se o odborné rady nebo doporučení z naší strany. Podrobnosti na odkazu https://mladypodnikatel.cz/upozorneni.

    Mon, 27 May 2024
  • 1365 - Vybudovali vlastní značku kosmetiky. Po 3 letech dělají 125 milionů ročně | David Krobot (Lobey)

    Představte si 3 chlapy, co založí vlastní značku kosmetiky. Jmenuje se Lobey a během prvního roku se z 0 dostala na tržby 70 milionů korun. Během 3 let vyrostla už na 125 milionů a míří dál. S jedním z těch chlapů jsem si povídal o tom, jak se jim to povedlo. Mým hostem byl spolumajitel firmy David Krobot. Tato epizoda je součástí podcastu www.mladypodnikatel.cz a moderuje ji Jiří Rostecký. Poslechněte si také prémiové rozhovory, ve kterých jdeme ještě více do hloubky a zveme si ty nejzajímavější hosty: https://bit.ly/MPpremium Veškerá doporučení, informace, data, služby, reklamy nebo jakékoliv jiné sdělení zveřejněné na našich stránkách je pouze nezávazného charakteru a nejedná se o odborné rady nebo doporučení z naší strany. Podrobnosti na odkazu https://mladypodnikatel.cz/upozorneni.

    Wed, 22 May 2024 - 53min
  • 1364 - Řídit e-shop jako firmu. Jak se to dělá? | Jiří Jemelka (JPF)

    Řídit e-shop jako firmu. Je to dobrý nápad? A jak se to dělá? E-shop může být firma jako každá jiná, ale vnímají to tak e-shopaři doopravdy? A jak z e-shopu skutečnou firmu vybudovat? O tom jsem si povídal s Jiřím Jemelkou ze společnosti JPF, která pomáhá podnikatelům řídit firmy, dostávat je z krizí a budovat jim pevné základy. Tato epizoda je součástí podcastu www.mladypodnikatel.cz a moderuje ji Jiří Rostecký. Poslechněte si také prémiové rozhovory, ve kterých jdeme ještě více do hloubky a zveme si ty nejzajímavější hosty: https://bit.ly/MPpremium (Sponzorováno) Veškerá doporučení, informace, data, služby, reklamy nebo jakékoliv jiné sdělení zveřejněné na našich stránkách je pouze nezávazného charakteru a nejedná se o odborné rady nebo doporučení z naší strany. Podrobnosti na odkazu https://mladypodnikatel.cz/upozorneni.

    Tue, 21 May 2024 - 52min
  • 1363 - Tomáš Havryluk: Jak dostat firmu na vyšší úroveň? Zkušenosti z Alzy a startupu Medevio

    V české e-commerce málokdo dokázal dojít tak daleko. V roce 2007 nastoupil do Alzy nový ajťák Tomáš Havryluk. Alza tehdy měla kolem 100 zaměstnanců a roční obrat asi dvě miliardy korun. Postupem času si Tomáš prošel různými pozice od IT po marketing, až se dostal do samotného vedení firmy a Alzu pomohl dostat na obrat přesahující 45 miliard. Pak se rozhodl jedničku české e-commerce opustit a vrhnout se do úplně jiného světa. Jelikož pochází z doktorské rodiny, vrátil se tak trochu ke kořenům. Nejdříve investorsky, ale pak i svou každodenní prací vstoupil do Medevia, které se věnuje digitalizaci zdravotnictví. Takže se dneska v práci podle svých slov chvíli baví o tom, jakou barvu má mít tlačítko na webu, ale pak běží na schůzku na Ministerstvo zdravotnictví. Spoluzakladatelem a CEO Medevia je Petr Bartoš, který spoluzaložil Slevomat, DámeJídlo a Rohlík. A s Tomášem si budeme povídat o tom, jak firmu dostat na vyšší úroveň a jak to dělá on. Co se dozvíte? - Díky čemu vyrostla Alza? - Jak se dostává firma na vyšší úroveň? - Co všechno musí změnit, aby mohla dál růst? - Jak se v průběhu let měnila Alza? - Kde jsou limity zakladatelů firem a jak je překonat? - Jak Tomáš nad firmou přemýšlí a jak dělá pohovory? - Jak poznat talent v člověku? - Jak asi vypadá budoucnost e-commerce? - A mnoho dalšího. Video rozhovoru najdete zde: https://mladypodnikatel.cz/tomas-havryluk-jak-dostat-firmu-na-vyssi-uroven-zkusenosti-z-alzy-a-startupu-medevio-t50530 Rozhovor je určen speciálně pro naše předplatitele. V případě jakýchkoliv dotazů či připomínek pište na predplatne@mladypodnikatel.cz. Veškerá doporučení, informace, data, služby, reklamy nebo jakékoliv jiné sdělení zveřejněné na našich stránkách je pouze nezávazného charakteru a nejedná se o odborné rady nebo doporučení z naší strany. Podrobnosti na odkazu https://mladypodnikatel.cz/upozorneni.

    Mon, 20 May 2024
Show More Episodes