Filtrer par genre
- 14 - طرحواره از سه منظر | با حضور دکتر مجید ابراهیم پور و دکتر پارساSat, 19 Oct 2024 - 1h 10min
- 13 - قسمت دهم | بازی درمانی در روانشناسی | با همراهی خانم مهسا روح افزا
بازی درمانی کاربرد موقعیتهای بازی در یک زمینه درمانی است. بازی درمانی شرایطی را فراهم می کند تا کودکان بتوانند با استفاده از روش های سالم احساسات و هیجانات خود را کشف کنند و آنها را بروز دهند. این کار میتواند به صورت فردی و گروهی انجام شود. در بازی درمانی، مشاور به عنوان درمانگر است اما این کار توسط والدین نیز میتواند صورت گیرد که تأثیرآن کمتر خواهد بود.
با همراهی خانم مهسا روح افزا | درمانگر اختلالات عصب تحولی
تماس: ۰۹۰۲۲۰۰۵۰۲۱
Sat, 14 Sep 2024 - 1h 06min - 12 - میان برنامه سوم | شخصیت درون ساز و شخصیت برون ساز«سبک مقابله» به تلاش های شناختی و رفتاری فرد برای جلوگیری، مدیریت و کاهش استرس اشاره می کند. (لازاروس، ۲۰۰۶) سبک مقابله ای یک عامل درون فردی پیشایند استرس در بررسی فرایند تجربه این وضعیت مورد توجه و عنایت قرار گرفته است. به بیان دیگر, رفتارهای مقابله ای به آن دسته از راهبردهای هوشیار اطلاق می گردد که فرد در مواجهه با رخدادهای استرس زای خاص مورد استفاده قرار می دهد.تماس: ۰۹۰۲۲۰۰۵۰۲۱Wed, 19 Jun 2024 - 17min
- 11 - میان برنامه دوم | خویشتن درونی دقیقا چیست؟
خویشتنآگاهی ، یا آگاهی از خویشتن، جدا از افکاری است که در نقطهای از زمان در حال روی دادن هستند. بدون خویشتنآگاهی، شما، افکاری را که در حال روی دادن هستند بهعنوان خویشتن درک و باور میکنید. خویشتنآگاهی به شما امکان انتخاب افکاری که اندیشیده میشوند را بهجای اندیشیدن افکار برانگیخته از رویدادهای انباشتهشده که منجر به شرایط آن لحظه میشوند، میدهد. خویشتنآگاهی موجب لحظاتِ خاموشِ ظهور، با درک و آگاهی خویشتن از متفکربودن فکرها، بهجای اندیشههایی که لحظهٔ آگاهی را پر میکنند، میشود. خویشتنآگاهی از خودآگاهی متمایز است. خود آگاهی به شناخت عمیق و احساس و ادراک اشاره میکند.
تماس: ۰۹۰۲۲۰۰۵۰۲۱
Wed, 12 Jun 2024 - 22min - 10 - میان برنامه یکم | تربیت دموکرات والدین سالمMon, 03 Jun 2024 - 17min
- 9 - قسمت نهم | بیگانگی با خویشتن | با همراهی دکتر نادر منیرپور
هویت انسانی، مقولهای اجتماعی است. همه انسانها به هنگام تولد، فارغ از اینکه در کجای زمین به دنیا میآیند یا از چه تعلق قومی و قبیلهای برخوردارند، دارای ویژگیهای یکسان نوع انسانی، در میان انواع موجودات زنده هستند و هیچ گونه تفاوت ماهوی با یکدیگر ندارند؛ بنابراین، مقوله هویت انسانی که در دوران رشد و تکوین انسان در جامعه شکل میگیرد، کاملاً اجتماعی و جامعهشناسانه است و ربطی به خون و نژاد و رنگ پوست و … ندارد.
در این قسمت گفت و شنودی متحول کننده را خواهید شنید
با همراهی دکتر نادر منیرپور
روانشناس بالینی و متخصص روانشناسی سلامت
دانشیار روانشناسی سلامت
تماس واتس اپ: ۰۹۰۲۲۰۰۵۰۲۱Sat, 25 May 2024 - 1h 11min - 8 - قسمت هشتم | مغز عاشق چگونه کار می کند؟Fri, 03 May 2024 - 1h 29min
- 7 - قسمت هفتم | مقاومت در اتاق درمان | با همراهی دکتر میرزاحسینی
لطفا چند لحظه به این سئوالها دقت کنید: چرا برخی افراد حاضر به مراجعه به مشاور و درمانکر و تجربه مسیر درمان نیستند؟ چرا این افراد در میانه راه جلسات درمان را ترک می کنند؟ چرا بعضی افراد فکر می کنند که همه مشکلات را باید خودشان به تنهایی حل کنند؟ آیا شما متوجه وجود مقاومت در ذهنتان و دلیل این مقاومت ها هستید؟ آیا ممکن است مقاومت داشته باشید و ندانید که در حال تجربه مقاومت و سرسختی هستید؟ به نظر شما چه عاملی باعث شده کمک گرفتن در زمینه حل مشکلات روان شناختی اینقدر سخت باشد؟ چطور شده که شاید فکر کنید که مشکلات شما انقدر نیست که بخواهید به مشاور رجوع کنید؟ . در این اپیزود به پاسخ این سئوالات و بیشتر دست خواهید یافت.
. پادکست روانشناسی سایکودید https://t.me/psychodid
تماس واتس اپ: ۰۹۰۲۲۰۰۵۰۲۱شماره واتس اپ مستقیم دکتر میرزا حسینی:۰۹۱۲۳۵۱۹۴۱۹
Mon, 01 Apr 2024 - 1h 29min - 6 - قسمت ششم | مشاوره چیست، مشاور کیست؟
پاترسون (۱۹۷۳)، مشاوره را جریان یاری دهندهای میداند که به ارتباط خاص بین دو نفر نیاز دارد. یکی از این دو نفر یعنی مراجع، معمولاً با مشکل روانی و عاطفی رو به روست، و دیگری، یعنی مشاور، که در حل مشکلات روانی مهارت دارد. از طریق ایجاد رابطه خاص مشاورهای، مشاور به مراجع کمک میکند تا راه حلی برای مشکل خود بیابد. به نظر پاترسون، ارائه اطلاعات صرف، پند و اندرز دادن و تلقین افکار و عقاید به دیگران را هیچگاه نمیتوان مشاوره دانست. به نظر او، رابطه حسنه بین مراجع و مشاور اثر روان درمانی مهمی در روند مشاوره دارد؛ بهطوریکه اگر مشاور نتواند چنین رابطه مطلوبی را ایجاد کند، مشکل مراجع در حد مطلوبی حل نخواهد شد.
به عقیده پپینسکی (۱۹۵۴)، در مشاوره به بررسی و درمان مشکلات روانی نسبتاً سطحی مبادرت میشود. این مشکلات علل جسمانی ندارند و صرفاً بر اثر عوامل محیطی حاصل شدهاند.
تماس: ۰۹۰۲۲۰۰۵۰۲۱
کانال تلگرام:
Tue, 19 Mar 2024 - 58min - 5 - قسمت پنجم | پنج افسانه درباره خودشیفتگی
نارسیسیسم از ریشه لغت یونانیشدهٔ نارسیس (نرگس، اسطوره نارسیسیوس) گرفته شدهاست. نارسیس یا نرگس، مرد جوان خوب چهرهای بود که از عشق اخو (اکو) دوری کرد و برای همین محکوم به عشق ورزیدن به تصویر چهره خود در کنار رود آبی شد عده زیادی تلاش کردند تا به او نشان دهند چیز های زیبا و دلنشین تر از چهره او وجود دارد ولی او نپذیرفت و فقط به چهره خود نگاه کرد تا وقتی که از فرط خستگی و گرسنگی به درون رود افتاد و جان باخت. نام گل نرگس از آن جهت که برکنار رود و دریا می افتد و مانند چشمی است که خود را در رود می نگرد برگرفته از این افسانه است.البته به بیانی دیگر نارسیس وقتی به عشق خود (چهره انعکاس یافته خود) نمیرسد، آنقدر غمگین بر لب چشمه مینشیند تا تبدیل به گل میشود که باز هم نه هر گلی گلی نرگس زرد چرا که او در کنار رود مریض میشود و به رنگ زرد درمیاید .
تماس: ۰۹۰۲۲۰۰۵۰۲۱
Sun, 18 Feb 2024 - 41min - 4 - قسمت چهارم | بحران کمال گرایی
نظریه پردازی در مورد کمال گرایی در اصل با کار آلفرد ادلر آغاز شد. به گفته آدلر، احساس حقارت یک مولفه بنیادی و همگانی در انسان است. به این معنی که هر فرد «عقده حقارت» را تجربه می کند و می تواند هم سازگارانه و هم ناسازگارانه به آن پرداخت......
در این اپیزود در مورد کمال گرایی خواهید شنید
تماس:۰۹۰۲۲۰۰۵۰۲۱
Thu, 08 Feb 2024 - 35min - 3 - قسمت سوم | خانواده، بحران معاصر
در جوامع انسانی، خانواده یا فامیل به گروهیاز افراد گفته میشود که با یکدیگر از طریق هم خونی، تمایل سببی، یا مکان زندگی مشترک وابستگی دارند.
خانواده در بیشتر جوامع، نهاد اصلی جامعه پذیریکودکان است. سازمان ملل متحد (۱۹۹۴) نیز در آمار جمعیتی خود، خانواده را چنین تعریف میکند: «خانواده یا خانوار به گروه دو یا چند نفرهای گفته میشود که باهم زندگی میکنند، درآمد مشترک برای غذا و دیگر ضروریات زندگی دارند و از طریق خون، فرزند خواندگی یا ازدواج، با هم نسبت دارند.
در یک خانواده ممکن است یک یا چند خانواده زندگی کنند، تمام خانوارها، هم خانواده نیستند.».
تماس:۰۹۰۲۲۰۰۵۰۲۱
Thu, 01 Feb 2024 - 43min - 2 - قسمت دوم | آیا می توانیم خودمان را تغییر دهیم؟Thu, 25 Jan 2024 - 30min
- 1 - قسمت یکم | فلسفه وجودی سایکودیدSun, 21 Jan 2024 - 48min
Podcasts similaires à پادکست روانشناسی سایکودید
- Ravi | پادکست فارسی راوی arash kaviani
- Global News Podcast BBC World Service
- El Partidazo de COPE COPE
- Herrera en COPE COPE
- The Dan Bongino Show Cumulus Podcast Network | Dan Bongino
- Es la Mañana de Federico esRadio
- La Noche de Dieter esRadio
- Hondelatte Raconte - Christophe Hondelatte Europe 1
- Affaires sensibles France Inter
- پادکست روانشناسی سایکوپاد mohammad mehregan
- La rosa de los vientos OndaCero
- Más de uno OndaCero
- La Zanzara Radio 24
- Les Grosses Têtes RTL
- L'Heure Du Crime RTL
- El Larguero SER Podcast
- Nadie Sabe Nada SER Podcast
- SER Historia SER Podcast
- Todo Concostrina SER Podcast
- 安住紳一郎の日曜天国 TBS RADIO
- The Tucker Carlson Show Tucker Carlson Network
- 辛坊治郎 ズーム そこまで言うか! ニッポン放送
- 飯田浩司のOK! Cozy up! Podcast ニッポン放送
- 武田鉄矢・今朝の三枚おろし 文化放送PodcastQR
Autres podcasts de Éducation
- زهینه [زندگی بهینه] Dr. Mosi
- MovarekhPodcast احمدهاشمی احمد هاشمی
- TED Talks Daily TED
- BPLUS بیپلاس پادکست فارسی خلاصه کتاب Ali Bandari
- رادیو راه با مجتبی شکوری رادیو راه
- Easy German: Learn German with native speakers | Deutsch lernen mit Muttersprachlern Cari, Manuel und das Team von Easy German
- Ketab Jibi | پادکست کتاب جیبی Mahdi Bahmani
- لام تا کلام Solmaz Barghgir
- جافکری | Jafekri Amirali Gh
- پادکست راوکده Ravkadeh Podcast
- ایران در گذر زمان (نمایشِ تاریخ ایران) http://radionamayesh.ir/
- آموزش زبان انگلیسی نصرت به همراه متن - Learn to speak English مرتضی نصرت
- Slow German Annik Rubens
- Deutsch Podcast - Deutsch lernen Deutsch-Podcast
- پادکست فارسی اعتماد به نفس/ خانم رییس راضیه میرزایی
- Mufti Tariq Masood Podcast Mufti Tariq Masood Speeches
- Ensanak | پادکست فارسی انسانک Ensanak Podcast
- News in Slow German Linguistica 360
- VOA Learning English Podcast - VOA Learning English VOA Learning English
- IELTS Speaking for Success Podcourses