Podcasts by Category
Fremtidens helse: En podkast fra Roche for å øke kunnskap om diagnostikk og behandlingsmuligheter, og hvordan man kan leve best mulig med alvorlig sykdom.
Roche er verdens største bioteknologiselskap. Vi vil forbedre pasienters tilgang til medisinsk innovasjon ved å samarbeide med alle relevante interessenter. I Fremtidens helse snakker programleder Christian Bindesbøll med forskere, helsepersonell og pasienter. Hvordan er det å leve med alvorlig sykdom? Hvilke medisinske utfordringer står vi foran, og hva kan være løsninger?
Abonnér på Fremtidens helse for å høre mer om hvordan helsetjenesten er i dag, og hva vi håper på for fremtiden.
Denne podcasten er verken ment eller utviklet for å registrere eller rapportere uønskede hendelser eller informasjon om produktklager. Hvis du har en mistanke om bivirkning, produktklage eller spørsmål angående et av våre produkter, vennligst bruk det relevante nettskjemaet på https://medinfo.roche.com/
Du kan også rapportere uønskede hendelser eller produktklager knyttet til ethvert produkt på: pharma.norge@roche.com og telefon: 22 78 90 00.
Du er klar over at Roche i Norge på Linkedin har en juridisk forpliktelse til å samle inn og rapportere potensielle uønskede hendelser eller produktklager som bringes til helsemyndighetene. I slike tilfeller vil opplysningene dine bli behandlet med største forsiktighet og aktsomhet i samsvar med spesifikk GVP-lovgivning (legemiddelovervåking), som beskrevet i personvernreglene knyttet til legemiddelovervåking: https://www.roche.com/privacy-notice-pv- mi. Dine data vil ikke bli brukt til andre formål.
Du finner våre retningslinjer for personvern og sosiale medier her: https://www.roche.no/no/om-oss/retningslinjer-sosiale-medier
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
- 31 - S2E8 Hva er gode mestringsstrategier når synet forsvinner?
Én av ti av nordmenn opplever at synet svikter i løpet av livet. Hvordan påvirker det livet ditt når du ser dårlig? Arild Hagen fikk synsfeltutfall etter tre slag, og forteller hva som har vært god hjelp for ham. Forskningssjef Inga-Britt Kjellevold Haugen i Norges Blindeforbund gir en oversikt over vanlige utfordringer for dem som mister synet, og deres pårørende.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Wed, 08 Jun 2022 - 26min - 30 - S2E7 Hvilke muligheter gir genterapi til å behandle sykdommer?
Genterapi kan gi muligheter til å behandle og kurere sykdommer på en måte som tidligere ikke var mulig. Sigrid Bratlie, molekylærbiolog og spesialrådgiver om bioteknologi, snakker om hvordan genterapi vil påvirke helsetjenesten. Martin Smedstad har en sjelden, arvelig øyesykdom og forteller om sin leting etter behandling.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Thu, 19 May 2022 - 28min - 29 - S2E6 Hvordan påvirker tarmfloraen din helse?
1,5 kilo av deg er tarmbakterier. Forsker og spesialist i fordøyelsessykdommer, Johannes Roksund Hov, forteller om hvordan tarmbakterier kan påvirke risiko for sykdommer og effekt av behandling. Hvordan oppstår tarmfloraen? Hvorfor transplanterer vi avføring? Hva er en god tarmflora, og hva kan jeg gjøre for å ta vare på den?
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Tue, 03 May 2022 - 34min - 28 - S2E5 Hvorfor lever stigmaene rundt HIV?
40 år etter at vi oppdaget HIV-viruset er det fortsatt mange smittede i Norge som holder skjult at de lever med HIV. Lite kunnskap om sykdommen gjør at fordommene opprettholdes. En ung kvinne forteller om hvordan det er å leve med HIV og hvorfor hun ikke er åpen overfor omgangskretsen om det. Overlege Åse Haugstvedt ved Olafiaklinikken beskriver dagens behandling, som gir ingen smitterisiko.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Tue, 26 Apr 2022 - 27min - 27 - S2E4 Hvordan kan vi best forebygge demens?
Demens er en av sykdommene nordmenn frykter mest. I dag finnes ingen behandling. Professor og spesialist i psykiatri, Geir Selbæk, sitter i en kommisjon i tidsskriftet The Lancet, som har identifisert 12 ulike risikofaktorer for demens. Selbæk forteller om tidlige symptomer, i hvilken grad man selv kan forebygge utvikling av demens, hva pårørende kan gjøre, tabuer rundt demens og utfordringer for helsetjenesten i årene som kommer.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Tue, 19 Apr 2022 - 31min - 26 - S2E3 Hvordan kan flere pasienter få tilgang til kliniske studier?
Å delta i en klinisk studie kan gi pasienter med alvorlig sykdom en ny sjanse hvis de står uten flere behandlingsmuligheter. Hvorfor er det så få som vet om denne muligheten? Tone Skår, en av initiativtakerne til nettstedet MEDhjelper, forteller om hvorfor man bør og hvordan man kan bli med i en klinisk studie. Kari Tunstrøm er i dag kreftfri etter å ha deltatt i en klinisk studie, og forteller om sine vurderinger og erfaringer med dette.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Tue, 05 Apr 2022 - 24min - 25 - S2E2 På hvilken måte blir helsetilbudet bedre med kunstig intelligens?
Hvordan får vi praktisk nytte av kunstig intelligens i helsevesenet? Professor Morten Goodwin gjester denne episoden, som handler om hva kunstig intelligens kan løse av utfordringer. Hvor smart er egentlig kunstig intelligens? Tør vi stole på data-drevne beslutninger? Goodwin forteller om bruk av kunstig intelligens i helsetjenesten i dag, og hvordan sykehus og forskere kan utnytte potensialet i årene som kommer.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Tue, 29 Mar 2022 - 29min - 24 - S2E1 Hvilke vaksiner vil vi trenge i fremtiden?
På rekordtid fikk verden vaksiner mot SARS-CoV-2-viruset. Hvordan skal vi verne oss mot fremtidens ukjente virus? Vaksineforsker Gunnveig Grødeland forteller hvordan vaksiner virker, hvordan hun og kolleger nå forsker på én vaksine mot både covid-19 og influensa, hva verden gjør for å overvåke det ukjente “virus X” og hvilke infeksjoner det nå haster å utvikle vaksine mot.
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Tue, 22 Mar 2022 - 30min - 23 - #22 Is Norway prepared for the personalised future of healthcare?
Is Norway prepared for the personalised future of healthcare? What will it take for Norway to succeed? Bogi Eliasen, Director of Health, Copenhagen Institute for Futures Studies, believes Norway has a huge potential in implementing personalised medicine, as long as Norway put the individual in the center, make sure it has a public health benefit, and make sure that it’s commercially viable. (Due to the special circumstances, this recording was done via video link, which could affect the sound quality.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Wed, 18 Nov 2020 - 30min - 22 - #21 “God grunn til å være håpefull om fremtidens lungekreftbehandling”
- Vi har sannsynligvis bare sett starten innen immunterapi, sier Odd Terje Brustugun, overlege ved Drammen sykehus og leder i Norsk lungekreftgruppe. Kreftlegen mener det er god grunn til å være håpefull om fremtidens lungekreftbehandling, og tror vi særlig vil se en utvikling innen immunterapi og målrettet behandling. Hør hva som ligger bak Brustuguns engasjement for lungekreft - og hvordan det har vært å jobbe som lege under pandemien. (På grunn av de spesielle omstendighetene er opptaket gjort via videolink på hjemmekontor, noe som vil kunne prege lydkvaliteten.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Fri, 06 Nov 2020 - 27min - 21 - #20 Immunterapi, lungekreftscreening og håp
Mange lungekreftpasienter forteller at de sliter med skam knyttet til egen sykdom. Særlig fordi mange kobler lungekreft opp mot livsstil. Cecilie Bråthen og Kari Grønås i Lungekreftforeningen mener det er viktig å huske på at en betydelig del av lungekreftgruppen også består av ikke-røykere, unge, og mennesker som har hatt en sunn livsstil. I denne episoden av Fremtidens helse kan du høre hva Lungekreftforeningen gjør for å bekjempe stigma, hvorfor de ønsker å tilgjengeliggjøre screening for flere og hvilke håp de har for fremtidig behandling. (På grunn av de spesielle omstendighetene er opptaket gjort via videolink på hjemmekontor, noe som vil kunne prege lydkvaliteten.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Sun, 01 Nov 2020 - 26min - 20 - #19 Biotekselskapet Vaccibody overlevde «dødens dal»
Doktorgraden til Agnete Fredriksen førte til noe litt utenom det vanlige, nemlig opprettelsen av biotekselskapet Vaccibody.
Selskapet er blant få biotek-startups som faktisk har klart å overleve den såkalte «dødens dal». Og målene de har satt seg er høye: Å utvikle en vaksine mot kreft. Hør hvordan det er å være startup i helsenæringen, hva som kreves for å lykkes — og hvordan de også fikk Roche med på laget. (På grunn av de spesielle omstendighetene er opptaket gjort via videolink på hjemmekontor, noe som vil kunne prege lydkvaliteten.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Fri, 25 Sep 2020 - 33min - 19 - #18 Slik møtte regjeringen pandemien
Koronakrisen er ikke over, og i enkelte land snakker man allerede om en ny bølge. I Norge har vi tilsynelatende kommet godt gjennom den første fasen, og myndighetene har fått en hel del lovord for håndteringen. Helt sentralt har selvsagt Helse- og omsorgsdepartementet stått. Og særlig statsråden. I denne episoden har vi med oss Erlend Svardal Bøe, som de siste månedene har vært tett på nettopp helse- og omsorgsminister Bent Høie som politisk rådgiver. (På grunn av de spesielle omstendighetene er opptaket gjort via videolink på hjemmekontor, noe som vil kunne prege lydkvaliteten.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Mon, 03 Aug 2020 - 32min - 18 - #17 Nå samles verdens kreftforskere foran datamaskinen: ASCO blir digital
I dag går startskuddet for verdens viktigste kongress på kreftfeltet, ASCO Annual Meeting. Selv om 2020-utgaven av årets høydepunkt innen kreftomsorgen blir digital, venter forskere, klinikere og pasienter over hele verden på spennende nyheter og banebrytende forskningsresultater. Én av dem er vår egen medisinske direktør Karsten Bruins Slot, som til tross for sommer og sol, kommer til å bruke pinsehelgen på digitale forelesninger. Hør mer om ASCO og hvorfor Karsten er så spent i denne ferske utgaven av Fremtidens helse. (På grunn av de spesielle omstendighetene er opptaket gjort via videolink på hjemmekontor, noe som vil kunne prege lydkvaliteten.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Fri, 29 May 2020 - 20min - 17 - #16 Hvordan sikrer man tilgang til legemidler?
Audun Ohna, direktør for pris og markedstilgang i Roche Norge, prater om hvordan godkjenningsprosessen for legemidler er i Norge — og hvordan forhandlingene med myndighetene for å skaffe norske pasienter tilgang til medisinsk innovasjon kan sammenlignes med fjellklatring. (På grunn av de spesielle omstendighetene er opptaket gjort via videolink på hjemmekontor, noe som vil kunne prege lydkvaliteten.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Fri, 29 May 2020 - 20min - 16 - #15 Rekordinteresse for helse-utdanning
Hun har doktorgrad i kjemi, er tidligere toppolitiker - og jobber nå for å utdanne flere dyktige helsearbeidere slik at Norge skal være bedre rustet for fremtiden. I denne episoden av «Fremtidens helse» forteller Kristin Vinje, dekan ved School of Health Sciences ved Høyskolen Kristiania, hvorfor hun jublet da hun fikk søkertallene for neste opptak.
(På grunn av de spesielle omstendighetene er opptaket gjort via videolink på hjemmekontor, noe som vil kunne prege lydkvaliteten.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Thu, 14 May 2020 - 16min - 15 - #14 The Value of Diagnostics
The coronavirus pandemic has clearly demonstrated the need for precise diagnostics as a key element in fighting a global health threat. It has also shown the value of a close public-private collaboration. In this episode of «The Future of Health», Daniel Malarek, the General Manager of Roche Diagnostics Norway, shares some of his experiences from the last couple of months – and reveals where he wants to go when the travel restrictions are eased.
(Due to the special circumstances, this recording was done via video link, which could affect the sound quality.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Tue, 12 May 2020 - 28min - 14 - #13 Kreftlege i krisetid
Andreas Stensvold er stolt av å jobbe i den norske helsetjenesten. Kreftlegen og avdelingssjefen ved Sykehuset Østfold er også stolt av sine ansatte – og av pasientene. Krisen helsetjenesten har stått i har blitt en ekstra belastning for mange, men dugnadsånden og innsatsviljen har vært sterk.
Når samfunnet nå delvis åpner opp igjen, er Stensvolds råd klart: Å følge myndighetenes anbefalinger, og være nøye med både håndvask og avstand. Hvis ikke risikerer vi at helsetjenesten, og mange sårbare pasienter, igjen utsettes for en stor belastning.
Vi er takknemlige for den enorme innsatsen doktor Stensvold, hans kolleger – og tusenvis av andre ansatte i helsetjenesten legger ned i det daglige!
(På grunn av de spesielle omstendighetene er opptaket gjort via videolink på hjemmekontor, noe som vil kunne prege lydkvaliteten.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Thu, 07 May 2020 - 21min - 13 - #12 Bør politikerne vente med korona-evalueringen?
Politikerne bør ikke forhaste seg med granskningen av koronakrisen, mener Bård Ludvig Thorheim, tidligere leder for UDs operative senter og politisk rådgiver for utenriksministrene Brende og Søreide.
- Vi må ha helhetsbildet: Før, under og exit, skriver han i en kronikk sammen med terrorforsker og tidligere statssekretær Laila Bokhari.
De to ekspertene mener konsekvensene av helse og økonomi kan se helt annerledes ut noe frem i tid – og frykter at viktig læring kan gå tapt.
(På grunn av de spesielle omstendighetene er opptaket gjort via videolink på hjemmekontor, noe som vil kunne prege lydkvaliteten.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Tue, 05 May 2020 - 20min - 12 - #11 Er kreftomsorgen tilpasset de unge?
Roy Aleksander Farstad, styreleder i Ung Kreft, brenner for å løfte kreftomsorgen, særlig for de unge. Hans drøm er å få på plass et ungdomsvennlig sykehus, slik han har sett danskene få til i København. Hør mer om Roys hjertesak - og hvordan han selv reagerte da han fikk en helt uventet diagnose i oppveksten. (På grunn av de spesielle omstendighetene er opptaket gjort via videolink på hjemmekontor, noe som vil kunne prege lydkvaliteten.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Mon, 04 May 2020 - 22min - 11 - #10 Er helsenæringen den nye oljen?
Er det kanskje helsenæringen som er den nye oljen? Kathrine Myhre i Norway Health Tech er i alle fall klar på at fordelene er mange: Helsenæringen skaper arbeidsplasser, bidrar til skatteinntekter, fremmer innovasjon - og ikke minst, den løfter folkehelsen.
Torsdag 30. april lanserer Norwegian Health Tech, sammen med Innovasjon Norge, NHO, Abelia, Forskningsrådet, Oslo Cancer Cluster og en rekke andre aktører, den årlige rapporten «Helsenæringens verdi».
Hør hele podkasten om hvorfor Kathrine Myhre mener helsenæringen gir en kinderegg-effekt - og vel så det.
(På grunn av de spesielle omstendighetene er opptaket gjort via videolink på hjemmekontor, noe som vil kunne prege lydkvaliteten.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Wed, 29 Apr 2020 - 23min - 10 - #9 Derfor er presis diagnostikk avgjørende
Hvordan gjennomføres egentlig testingen for koronaviruset? Thorbjørn Halvorsen, medisinsk ansvarlig i Roche Diagnostics i Norge, forklarer.
(På grunn av de spesielle omstendighetene er opptaket gjort via videolink på hjemmekontor, noe som vil kunne prege lydkvaliteten.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Tue, 28 Apr 2020 - 13min - 9 - #8 Koronakrisen — tiden for å tenke gruppe fremfor individ?
I denne episoden av «Fremtidens helse» møter vi Anne Bee Hegge, som er leder for lungeteamet, og Ingvild Hagen, som leder satsningen på persontilpasset medisin i Roche Norge. Begge er enige om at koronakrisen kan føre til endrede arbeidsformer også i helsetjenesten, særlig på det digitale feltet. Persontilpassing av medisinen kan faktisk hjelpe helsetjenesten i å spisse og tilrettelegge behandlingen mer, slik at ressursene kan settes inn der det er størst behov, påpeker Ingvild. Anne Bee på sin side understreker at lungene til tider kan bli litt undervurdert – og faktisk fortjener mer oppmerksomhet i Helse-Norge. Episoden ble tatt opp før påske.
(På grunn av de spesielle omstendighetene er opptaket gjort via videolink på hjemmekontor, noe som vil kunne prege lydkvaliteten.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Wed, 22 Apr 2020 - 19min - 8 - #7 To lead a healthcare company during a health crisis
What is it like to have the overall responsibility for a healthcare company during a health crisis like the one we are facing now? Rajji Mehdwan, CEO of Roche Norway, discusses the corona virus situation, how Prime Minister Erna Solberg and the Norwegian authorities have handled the challenges so far - and how the current crisis could change the world's largest biotech company in both the short and long term.
(Due to the special circumstances, this recording was done via video link, which could affect the sound quality.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Thu, 16 Apr 2020 - 16min - 7 - #6 Mediene og nettet flommer over av koronastoff. Har alle plutselig blitt helseeksperter?
Mediene og de sosiale plattformene flommer over av innhold om koronasituasjonen, men er det vi ser og hører til å stole på? Og kan krisen vi går gjennom endre medievanene våre for alltid - og kanskje gjøre oss enda mer avhengige av duppedittene våre? Blogger og digital-ekspert Hans-Petter Nygård-Hansen diskuterer med Henrik Nilssen Dale, ansvarlig for sosiale medier i Roche Norge.
(På grunn av de spesielle omstendighetene er opptaket gjort via videolink på hjemmekontor, noe som vil kunne prege lydkvaliteten.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Thu, 09 Apr 2020 - 24min - 6 - #5 Digital hjemmeoppfølging beskytter mot smitte og hjelper samfunnet
Enkelte kvier seg for å oppsøke helsetjenesten fordi de er redd for å bli smittet, mens andre må isolere seg eller gå i karantene - og ikke kan oppsøke helsetjenesten som normalt. Dignio er Norges ledende leverandør av medisinsk avstandsoppfølging, og har det svært hektisk mens koronaviruset herjer.
(På grunn av de spesielle omstendighetene er opptaket gjort via videolink på hjemmekontor, noe som vil kunne prege lydkvaliteten.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Thu, 09 Apr 2020 - 15min - 5 - #4 Kommer regjeringen styrket ut av koronakrisen?
Vil håndteringen av helsekrisen påvirke stortingsvalget neste høst? Tidligere helseminister Bjarne Håkon Hanssen og nyhetsredaktør i Minerva Aksel Fridstrøm diskuterer koronakrisen og den politiske responsen. Vil Erna Solberg og hennes mannskap bli belønnet for de strenge tiltakene som er truffet, eller ligger de samfunnsmessige følgene an til å bli så alvorlige at regjeringen heller blir straffet? Bjarne Håkon deler også erfaringer fra sin tid som statsråd, da han måtte håndtere den forrige pandemien som rammet verden: svineinfluensaen.
(På grunn av de spesielle omstendighetene er opptaket gjort via videolink på hjemmekontor, noe som vil kunne prege lydkvaliteten.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Tue, 07 Apr 2020 - 35min - 4 - #3 Aktiv mot korona
Å holde seg i aktivitet er viktig - enten du er frisk eller syk. Det er mottoet Helle Aanesen, daglig leder i Aktiv mot kreft, lever etter. Stiftelsen står bak en rekke treningssentre, såkalte Pusterom, rundt omkring på norske sykehus. De jobber for å få fysisk aktivitet inn som en del av kreftbehandlingen. I forbindelse med koronakrisen er imidlertid Pusterommene stengt, men Helle og ildsjelene rundt henne vet råd. Kanskje særlig nå er det viktig, for litt trening og bevegelse kan både gi den gode mestringsfølelsen og lette litt på humøret, mener hun.
(På grunn av de spesielle omstendighetene er opptaket gjort via videolink på hjemmekontor, noe som vil kunne prege lydkvaliteten.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Mon, 06 Apr 2020 - 18min - 3 - #2 Slik har verden lært av tidligere pandemier
Karsten Slot, medisinsk direktør i Roche Norge, forklarer hvordan vaksiner og legemidler blir utviklet - og hvorfor han tror forskningen vil vinne over viruset.Karsten er lege og tok sin medisinske doktorgrad på akutt behandling av hjerneslag. Da han jobbet i akuttmottaket, var hvert sekund viktig. Nå er Karsten medisinsk direktør i Roche Norge - og vet hvordan forskere over hele verden også fører et kappløp mot tiden: Mens koronaviruset herjer og har satt en hel verden i sjakk, jobber en hærskare av eksperter på spreng med å utvikle både en vaksine og en legemiddelbehandling. Men når vil de være i mål - og hvor utspekulert er egentlig viruset? Hør Karsten dele sine erfaringer, hvordan han mener verden har lært av tidligere pandemier - og hvorfor han er optimist på forskningens vegne.
(På grunn av de spesielle omstendighetene er opptaket gjort via videolink på hjemmekontor, noe som vil kunne prege lydkvaliteten.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Fri, 03 Apr 2020 - 18min - 2 - #1 Koronaviruset herjer, men andre sykdommer tar ikke pause
Lotta Våde fra Kreftkompasset forteller om hvorfor koronakrisen kan bli en ekstra belastning for kreftpasienter, og hvordan vi kan stille opp.
“Det er viktig at vi som helsepersonell står frem og forteller at dette kommer til å gå bra,” sier Lotta Våde. Hun har over 20 års erfaring som sykepleier og er deleier i Kreftkompasset - og er gjest i første episode av podkasten “Fremtidens helse”. Lotta føler seg trygg på at Norge vil komme seg gjennom krisen, selv om det blir tøft. Nå gjelder det å ta ekstra vare på dem som er i risikogruppene, poengterer hun. For selv om koronaviruset herjer, tar ikke andre sykdommer pause.
(På grunn av de spesielle omstendighetene er opptaket gjort via videolink på hjemmekontor, noe som vil kunne prege lydkvaliteten.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Fri, 03 Apr 2020 - 17min - 1 - Fremtidens helse - Promo
Velkommen til Fremtidens helse! Her snakker vi om helsepolitikk, muligheter og utfordringer, forskning og utvikling – og ikke minst hvordan pasientens helsetjeneste kan se ut i morgen. Roche er verdens største bioteknologiselskap og har mange fageksperter innen medisin, diagnostikk og livsvitenskap. Temaer det er stor interesse for, men som likevel kan være litt vanskelig å forstå. Derfor har vi laget denne podkasten, hvor Hans Christian Hansson i Roche inviterer både interne og eksterne gjester i studio.
Du finner podkasten hvor du vanligvis lytter til podkaster.
(På grunn av de spesielle omstendighetene er opptaket gjort via videolink på hjemmekontor, noe som vil kunne prege lydkvaliteten.)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Wed, 01 Apr 2020 - 1min
Podcasts similar to Fremtidens helse
- Forklart Aftenposten
- AksjeSladder AksjeSladder
- AVHØRT Batong Media og Bauer Media
- Grenseløs Batong Media og Bauer Media
- Langkjøring med Geir Schau Bauer Media
- Morgenklubben med Loven & Co Bauer Media
- Relasjonspodden Bauer Media
- På innsiden av psychohoder Bauer Media og Monster
- Dine Penger - Pengerådet Dine Penger
- Børsmorgen & Økonominyhetene Finansavisen
- Historier Som Endret Norge Gjenklang & Acast
- HENLAGT - Espen Lee & Andy Larsgaard Henlagt AS
- Siri og de gode hjelperne KLYNGE og Bauer Media
- Leger om livet Lege Annette Dragland & Acast
- Uforklarlig med Lilli Bendriss Lyder Produksjoner
- Ekko NRK
- Sånn er du NRK
- Psykodrama Ole Christoffer Ertvaag og Per Kjerstad & Acast
- Frokostshowet på P5 P4-gruppen
- Misjonen med Antonsen og Golden P4-gruppen
- Abid & Nadia: Skyld og Skam PLAN-B & Acast
- Jan Thomas og Einar blir venner PLAN-B & Acast
- Synnøve og Vanessa Vanessa Rudjord & Synnøve Skarbø
- Krimpodden VG