Filtrer par genre
- 49 - 48 Fastlegene: – Dette skjer når du prioriterer deg selv
Å sette seg selv først er ikke egoistisk, men nødvendig for å fungere optimalt i hverdagen. Dette er budskapet fra fastlegene Cathrine Abrahamsen og Siri Dalsmo Berge i ukens episode av podkasten Fastlegetimen. De understreker viktigheten av å kjenne seg selv og sine behov for å kunne ta vare på egen helse og velvære.
– Det er veldig mange som kommer til meg på fastlegekontoret, som føler at alle andre og alt annet er viktigere enn dem selv, sier Cathrine Abrahamsen.
Ved å gi deg selv bekreftelse og egenomsorg, kan du bli mindre sliten, og dermed få økt empati overfor andre.
– Du kan stille deg selv spørsmål om søvn, kosthold, fysisk aktivitet og hva du er bekymret for. Dette er en fin måte å bli bedre kjent med egne behov og ta bedre vare på seg selv, forklarer hun kollega Siri Dalsmo Berge.
Legene forklarer at det å prioritere seg selv ofte fører til økt effektivitet i andre områder av livet. Ved å ta vare på egen helse og velvære, kan man oppleve forbedret konsentrasjon, kreativitet og produktivitet på jobb og i hverdagen generelt.
I ukens episode av Fastlegetimen får du konkrete råd til hvordan du kan innføre en god vane eller droppe uvaner som hindrer deg i hverdagen.
Det er Marie Olaussen som har produsert denne episoden. Ansvarlig redaktør i Tønsbergs Blad er Sigmund Kydland
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Wed, 06 Nov 2024 - 48 - 47: Selvmedfølelse er ikke sutring - ikke vær så streng med deg selv
– De aller fleste av oss er veldig kritiske til både hva vi gjør og hva vi sier. Vi er ofte mye strengere med oss selv enn vi er med andre. Mange har et eget sett med strenge regler som bare gjelder for seg, sier fastlege og forsker Cathrine Abrahamsen.
I dagens episode er temaet «selvmedfølelse», noe programlederkollea Siri Dalsmo Berge har et litt blandet forhold til:
– Jeg tenker ofte at man må tåle litt. Vi kan ikke gå rundt og synes synd på oss selv hele tiden. Blir det ikke fort sutring?
– Nei, eller jo, det kan bli sutring. Men det vi ser, er at når vi ikke lar følelsene vi har når ting er dritt eller vanskelig slippe til, tar det lengre tid å bli ferdig med dem. Det kan være små episoder eller større ting. Hvis du lar følelsene komme, og de rundt deg møter det på en bra måte, får du bearbeidet det som har skjedd. Enten det gjelder et barn som har tapt en fotballkamp, eller voksne som opplever mer dypgående ting
– Så vi blir ikke mer hardbarka av å bite det i oss, spør Siri?
– Nei, det stemmer.
Gode eksempler på hvordan selvmedfølelse kan gjøre hverdagen enklere, og hvordan du kan møte folk med forståelse når ting er vanskelig, får du i denne episoden av Fastlegetimen.
Fastlegene Siri Dalsmo Berge og Cathrine Ambramsen er programledere for Fastlegetimen. Podkasten er produsert av Marie Olaussen, Tønsbergs Blad. Ansvarlig redaktør er Sigmund Kydland.
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Thu, 31 Oct 2024 - 47 - 46: Slik kan du støtte partneren din, selv om dere er uenige
Innimellom er det ikke problemene i parforholdet som lager et ugreit parforhold. Det kan være ytre stress som påvirker samlivet hjemme.
– Det kan være ting som skjer på jobb, blant venner, i storfamilien, med barna - eller kanskje sykdom, forklarer fastlege Siri Dalsmo Berge.
Sammen med fastlege Cathrine Abrahamsen, gir Berge gode og konkrete råd for hvordan vi kan bevaret et godt parforhold når det stormer rundt oss.
– Å lytte, vise forståelse og være støttende trenger ikke bety at du er enig med det partneren din forteller. Men å bli møtt med omsorg og medfølelse - og ikke bare gode råd, er viktig.
Denne episoden er produsert av Marie Olaussen. Ansvarlig redaktør i Tønsbergs Blad og Fastlegetimen er Sigmund Kydland.
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Thu, 24 Oct 2024 - 46 - 45: 💘 Når mannen din skifter dekk på bilen din, er det fordi han elsker deg
Synes du tittelen på denne episoden er litt bombastisk? Kanskje det, men ofte er påstanden sann.
«Når mannen din skifter dekk på bilen din, er det fordi han elsker deg, eller er veldig glad i deg». Dette snakker fastlegene Cathrine Abrahamsen og Siri Dalsmo Berge om i dagens episode av Fastlegetimen.
– Vi sier at alle har ulike kjærlighetsspråk. Det vil si at noen elsker at partneren kommer med en gave, andre setter mest pris på nærhet, på små kjærtegn eller på en dyr ferietur, forklarer Siri, som også er parterapeut.
Dekkskift er en del av et eget kjærlighetsspråk, mener hun. Både menn og kvinner kan sette veldig pris på at den andre gjør praktiske oppgaver.
Trikset er å klare å se etter hva som er viktig for partneren sin, slik at du kan vise kjærlighet på en måte som settes pris på. Her er det fullt mulig å få seg en aha-opplevelse 💘
Fastlegetimen produseres av Marie Olaussen/Tønsbergs Blad. Sigmund Kydland er ansvarlig redaktør.
Har du spørsmål til fastlegene, send en e-post til hei @fastlegetimen.no
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Tue, 15 Oct 2024 - 45 - Hverdagsromantikk er enkelt og gratis
Små kjærlighetserklæringer i hverdagen kan redde parforholdet. Det er fastlegene Cathrine Abrahamsen og Siri Dalsmo Berge helt klare på.
I en verden der sosiale medier oversvømmes av perfekte parforhold og ekstravagante romantiske gester, kommer de to fastleger med en forfriskende påminnelse: Ekte kjærlighet blomstrer i hverdagens små øyeblikk.
I denne episoden får du gode påminnelser om hvordan du kan se partneren din med et nytt blikk og trene de romantiske musklene.
Fastlegene peker på noe så enkelt som måten vi svarer hverandre på.
– Hvordan du responderer på sånne små ting, det har ganske mye å si, forklarer Cathrine.
– Vi kan faktisk måle det på stoffskifte og immunsystem. Det påvirker oss.
Fastlegetimen fra Tønsbergs Blad er produsert av Marie Olaussen. Sigmund Kydland er ansvarlig redaktør.
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Wed, 09 Oct 2024 - 44 - 43: Er du «needy» eller trygg i parforholdet? Tør å stole på partneren din
I denne episoden av Fastlegetimen dykker fastlegene Cathrine Abrahamsen og Siri Dalsmo Berge ned i betydningen av tilknytningsstil i parforholdet. De forklarer hvordan barndomserfaringer kan påvirke måten vi knytter oss til partnere på, og deler inn tilknytningsstilene i fire kategorier: trygg, engstelig, unnvikende og desorganisert.
«Hvordan du har opplevd at den tilknytningen var da du var liten, har en del å si for hvordan du klarer å knytte deg til partneren din som voksen. Det handler jo om behovet for å høre til, rett og slett hos noen, å være knyttet til noen», forklarer Siri Dalsmo Berge.
Episoden er produsert av Marie Olaussen i Tønsbergs Blad. Sigmund Kydland er ansvarlig redaktør.
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Wed, 02 Oct 2024 - 43 - 42: Vennskap er grunnmuren i parforholdet
– En pasient hos meg likte godt å ta med kona på kino, for da var de sammen uten at hun snakket hele tiden.
Fastlegene Cathrine Abrahamsen og Siri Dalsmo Berge snakker i denne episoden av Fastlegetimen om verdien i å bevare vennskapet i parforholdet.
Det er ikke få råd de kommer med.
– Og det trenger ikke koste en krone! Mange tror de må dra til utlandet eller sette av masse tid, det er ikke sånn, vet du, sier Siri.
Marie Olaussen er produsent av Fastlegetimen. Sigmund Kydland er ansvarlig redaktør.
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Wed, 25 Sep 2024 - 42 - 41: Slik påvirker parforholdet helsa
Samtalen mellom Cathrine Abrahamsen og Siri Dalsmo Berge denne uken, handler om hvordan parforholdet påvirker helsa. Her er tre hovedpunkter fra samtalen:
- Parforholdet påvirker både den fysiske og psykiske helsa. Langvarig stress fra et dårlig parforhold kan føre til fysiske symptomer som magesmerter, hodepine, søvnvansker og svekket immunforsvar. Det kan også øke risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag. Tilknytning til partneren er viktig for vår velvære. Som barn er vi helt avhengige av omsorgspersoner for å overleve. Denne tilknytningen fortsetter inn i voksen alder, og et godt parforhold gir oss en følelse av trygghet og stabilitet. Det er mulig å forbedre parforholdet og dermed helsa. Legene fremhever at det er viktig å ta grep hvis man opplever et vanskelig parforhold. De anbefaler å søke hjelp fra familievernkontor, parteterapeuter, psykologer eller fastlegen. Andre gode relasjoner kan også bidra til å kompensere for et utfordrende parforhold.
Denne episoden er produsert av Marie Olaussen. Ansvarlig redaktør er Sigmund Kydland
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Tue, 17 Sep 2024 - 41 - 40: Det er tre typer stress - men er det farlig?
«Herlighet, jeg er så stressa». Det er lett å si, men er stress egentlig farlig? Både ja og nei, sier fastlegene i denne episoden.
Cathrine Abrahamsen og Siri Dalsmo Berge snakker om tre typer stress, og hvordan vi kan håndtere og tåle de ulike stressreaksjonene.
Fastlegetimen er en podkast fra Tønsbergs Blad. Den er produsert av Marie Olaussen og ansvarlig redaktør er Sigmund Kydland.
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Thu, 12 Sep 2024 - 40 - Luremedisin kan gi super smertelindring
Du har sikkert hørt om placebo-effekten. Det er det som skjer når du tror du får medisin, men så får du bare luremedisin. Virker det på ekte?
Det svarer fastlegene Siri Dalsmo Berge og Cathrine Abrahamsen på i denne episoden av Fastlegetimen.
De snakker også om den kanskje noe mer ukjente «nocebo-effekten». Det er det motsatte av placebo, og kan være veldig fin å vite om.
Har du spørsmål du vil at legene skal svare på, kan du sende en epost til hei@ fastlegetimen.no
Marie Olaussen er produsent for Fastlegetimen. Sigmund Kydland er ansvarlig redaktør.
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Fri, 06 Sep 2024 - 39 - 38: Du innbiller deg ikke smertene dine (Hva er egentlig symptomer)
Symptomer kan komme i alle mulige former. Og mange av dem er det bare du som merker.
– Ja, vi kan ha mange symptomer som folk rundt oss ikke kan se. Det er klart det kan være krevende. Men du innbiller deg ikke smerter. Kjenner du smerte, er det et reelt symptom, sier fastlege Cathrine Abrahamsen.
I denne episoden snakker fastlegene Siri Dalsmo Berge og Cathrine Abrahamsen om hvordan kroppen reagerer på ulike plager, og hvordan sykdom og stress kan sette seg i kroppen.
Fastlegetimen er produsert av Marie Olaussen. Ansvarlig redaktør for podkasten og for Tønsbergs Blad er Sigmund Kydland
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Wed, 28 Aug 2024 - 38 - 37: Du trenger et svar på plagene dine
SESONGPREMIERE!
40 prosent av pasientene som kommer til fastlegen sin opplever at alle prøvene er normale, selv om de har plagsomme symptomer. Det sier fastlege Cathrine Abrahamsen.I denne episoden av Fastlegetimen får vi en forklaring på hvordan vi kan bli syke uten at svaret finnes i en blodprøve eller på et røntgenbilde.
I studio sitter fastlege Siri Dalsmo Berge og Cathrine Abrahamsen.
Har du spørsmål til legene, kan du sende en epost til hei @fastlegetimen.no
Produsent: Marie Olaussen
Ansvarlig redaktør: Sigmund Kydland
Fastlegetimen er en podkast fra Tønsbergs BladSee omnystudio.com/listener for privacy information.
Wed, 21 Aug 2024 - 37 - 36: – Ikke la ferieforventningene ødelegge for deg
Fastlegene Cathrine Abrahamsen og Siri Dalsmo Berge har gode råd nå som skoleferien er i god gang.
– En feil mange av oss gjør, er å ha for høye forventninger, mener de.
I denne episoden kommer legene med gode råd til hvordan man kan planlegge en vellykket sommerferie.
– Det er lurt å avklare forventninger før ferien starter, både mellom partnere og med barna:
- Planlegg en samtale om ferieforventninger på et passende tidspunkt. La hver person snakke ferdig uten avbrytelser. Lytt aktivt og oppsummer det den andre har sagt. Bruk en "smultring-metode" for å prioritere ønsker: Skriv de viktigste tingene familiens medlemmer ønsker seg i midten. De ønskene som er litt mer fleksible, kan stå i en ytre ring. Vær åpen for kompromisser og fleksible løsninger.
Cathrine og Siri anbefaler at voksne først diskuterer seg imellom før de involverer barna, avhengig av barnas alder og familiedynamikken. Målet er å skape en balansert ferie som tar hensyn til alles behov og ønsker, samtidig som man unngår urealistiske forventninger.
Episoden er produsert av Marie Olaussen. Sigmund Kydland er ansvarlig redaktør.
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Thu, 27 Jun 2024 - 36 - 35: Å grue seg til å bli pensjonist er en diagnose
Tro det eller ei! Å bli pensjonist er selvsagt ingen diagnose, men å frykte pensjonisttilværelsen er faktisk det. Så vanlig er dette.
Det er tema for ukens episode av Fastlegetimen. Fastlegene Siri Dalsmo Berge og Cathrine Abrahamsen tar opp et tema det ikke er så mye snakk om. Slik mener legene du kan få en best mulig overgang fra yrkesaktiv til pensjonist:
Planlegg i forkant: Tenk gjennom hva du vil fylle tiden med. Engasjer deg i frivillig arbeid eller finn nye interesser. Å ha en plan kan redusere uro og bekymringer.
Oppretthold struktur: Hold på faste rutiner som regelmessige måltider og aktiviteter. Dette bidrar til både fysisk og psykisk helse.
Bevar sosiale relasjoner: Ta initiativ til å holde kontakt med gamle kolleger og venner. Sosialt samvær er viktig for å unngå isolasjon og opprettholde et positivt livssyn.
Denne episoden er produsert av Marie Olaussen.Sigmund Kydland er ansvarlig redaktør.
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Wed, 19 Jun 2024 - 35 - 34: Slik hjelper du barna å håndtere problemer
Fastlegene Cathrine Abramsen og Siri Dalsmo Berge deler en enkel metode for å hjelpe de yngste med å strukturere og løse utfordringer i hverdagen.
Metoden har Abrahamsen selv utviklet som en del av sin doktorgrad. En liste over alle små og store ting barn opplever som problematiske er utgangspunktet. Dette kan være et nyttig verktøy for både barn og voksne. Det er tema for denne ukens episode av podkasten Fastlegetimen.
– Barn og ungdom har ofte ikke så mye erfaring med å løse problemer, siden de ikke er så gamle ennå, forklarer Berge.
– Ved å skrive ned problemene sine, kan de få en bedre oversikt og lettere finne løsninger, sier legene.
Metoden er enkel: Barnet skriver ned alle problemene de opplever, uten å tenke på løsninger i første omgang. Deretter går de gjennom listen og markerer de problemene de ikke kan gjøre noe med.
– Dette kan de gjøre sammen med en voksen hjemme, eller med helsesykepleier eller fastlegen. Bare å lag listen, kan gi en følelse av lettelse, da de forstår at ikke alt er deres ansvar. Når du har strøket ut de tingene du ikke kan gjøre noe med, står du igjen med flere ting du kan gjøre noe med, sier Abrahamsen.
Velg en ting av gangen og prøv å løse den. Det kan være så enkelt som å spare penger til en bukse du ønsker deg. Søk hjelp fra voksne når det trengs. Helsesykepleiere og fastleger er gode ressurser for barn som trenger noen å snakke med. For foreldre som ønsker å hjelpe barna sine med å lage en problemliste, bruk gjerne mobiltelefonens notatfunksjon eller et enkelt ark.– Å lære denne metoden som barn og ungdom kan være en stor hjelp senere i livet, sier Berge.
Mer om hvordan og hvorfor får du i ukens episode av Fastlegetimen.
Marie Olaussen har produsert denne episoden. Ansvarlig redaktør er Sigmund Kydland.
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Wed, 12 Jun 2024 - 34 - Slik rammer ytre stress parforholdet
Fastlegene Cathrine Abrahamsen og Siri Dalsmo Berge snakker om parforhold i dag. «Når vi opplever ytre stress på parforholdet, er det ganske vanlig at en blir litt mer irritabel. Lunta blir litt kortere, rett og slett.»
Ukens episode handler om hvordan man best kan støtte partneren sin når de opplever stress fra ytre faktorer, som jobb, økonomi eller sykdom.
De viktigste måtene å støtte partneren på i en hektisk hverdag er:
Vis interesse:Spør hvordan dagen deres har vært og følg opp med flere spørsmål for å vise at du lytter og bryr deg. Ikke gi råd med mindre du blir spurt:Ofte trenger partneren din bare å lufte tankene sine, ikke å få løsninger på problemet. Bekreft følelsene deres: Vis at du forstår at det de opplever er vanskelig og at du er der for dem. Vær en støtte: La partneren din få vite at dere er et team og at de ikke er alene om det de går gjennom.Denne episoden er produsert av Marie Olaussen. Sigmund Kydland er ansvarlig redaktør.
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Thu, 06 Jun 2024 - 33 - 32: Følelser er fysiske - du kan ikke alltid stole på dem
– Følelser er en viktig del av det å være menneske. De påvirker ikke bare hvordan vi har det, men også hvordan vi handler og reagerer, sier fastlegene Cathrine Abrahamsen og Siri Dalsmo Berge.
I ukens episode av podkasten Fastlegetimen, gir legene sine beste tips for å forstå følelser, både dine egne og andres. De mener at det å legge merke til hvordan kroppen reagerer på ulike situasjoner kan være en god start.
– Mange ganger kan jeg kjenne at jeg gruer meg til noe, og da kjenner jeg det veldig i magen. Det ulmer litt og kan bli ubehagelig. Noen ganger kjenner jeg at uro kan bli til et ubehaget som vokser fra magen og oppover i brystkassa. Det er veldig ubehagelig og plagsomt, sier Abrahamsen.
Hun påpeker at følelsene kan lure oss.
– Du kan ikke alltid stole på følelsene dine. De kan være basert på tidligere erfaringer, misforståelser eller andre faktorer. Hvis du for eksempel «føler» at andre ikke liker deg, eller du «føler» at noen holder deg utenfor, er det ikke sikkert at det er det som skjer, sier hun.
Mer om følelsene dine og andres får du høre i denne episoden av Fastlegetimen.
Episoden er produsert av Marie Olaussen. Sigmund Kydland er ansvarlig redaktør.
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Thu, 30 May 2024 - 32 - ⭐ Lytterspørsmål: Nybakt far - har jeg fødselsdepresjon?
Fødselsdepresjon hos nybakte fedre en oversett utfordring, mener fastlegene Cathrine Abrahamsen og Siri Dalsmo Berge.
I denne episoden av podkasten Fastlegetimen, deler legene Cathrine Abrahamsen og Siri Dalsmo Berge innsikt om hvordan fødselsdepresjon påvirker fedre. Samtalen om fødselsdepresjon blant menn er basert på et spørsmål innsendt av en lytter:
«Hei, kan dere snakke litt om det å ha blitt far? Lure på om jeg har fødselsdepresjon, og kjenne mange andre fedre som også strever med vanskelige følelser etter å ha blitt far.»
– Da har jeg bare lyst til å si bravo og takk for spørsmålet. For dette tror jeg det snakkes for lite om. Fødselsdepresjon har tradisjonelt har vært knyttet til mødre, men det er viktig å anerkjenne at også fedre kan oppleve dette. Fødselsdepresjon hos fedre er et tema som får for lite oppmerksomhet. Det å bli far er en stor omveltning, og det kan være overveldende, sier Abrahamsen.
Siri Dalsmo Berge mener fedre kan føle seg satt på sidelinja, spesielt når mor får mesteparten av oppmerksomheten og omsorgen.
– Fedre ofte kan oppleve en følelse av utilstrekkelighet og usikkerhet i sin nye rolle. Det er viktig at fedre får muligheten til å teste ut ting på egne premisser og ikke blir kontrollert av mor, sier hun.
Legene minner om at det å ha en åpen dialog som par er avgjørende i denne fasen. Mer om symptomene på fødselsdepresjon hos fedre, og hvordan dette kan behandles, får du i denne episoden.
Fastlegetimen er en podkast fra Tønsbergs Blad. Den er produsert av Marie Olaussen og Sigmund Kydland er ansvarlig redaktør.
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Tue, 21 May 2024 - 31 - ⭐ LYTTERSPØRSMÅL: – Jeg er bekymret for helsa til barnet mitt som er over 16 år«Hvordan kan jeg nå frem til ungdommen, som er myndig, og vil være selvstendig, men som fortsatt trenger litt hjelp av oss foreldre til helserelatert problematikk?» Slik lyder dagens leserspørsmål til fastlegene Cathrine Abrahamsen og SWed, 08 May 2024
- 30 - Du er ikke en dårlig besteforelder selv om du ikke deltar på alt barnebarna driver med
– Den viktigste oppgaven er å støtte ditt voksne barn i foreldrerollen. Unngå å gi råd, bestemme eller komme med kritiske bemerkninger og blikk. Hjelp heller ditt voksne barn så godt du kan til å bli en god forelder, på den måten som pass
Tue, 30 Apr 2024 - 29 - Ikke å gi voksne barn «gode råd»: – Vent til de ber om det
Fastlegene Cathrine Abrahamsen og Siri Dalsmo Berge mener foreldrerollen aldri tar slutt, den bare endrer seg: – Det vil alltid være noe å bekymre seg for, eller glede seg over. Også etter at barna dine har blitt voksne, sier de. Dette er te
Wed, 24 Apr 2024 - 28 - 27: Det er greit at ungdom ikke er så mye sammen med foreldrene sineWed, 17 Apr 2024
- 27 - 26: Hvordan vi har det som barn, betyr mye for helsa resten av livetWed, 10 Apr 2024
- 26 - 25: Hvordan lykkes som foreldre til barnehagebarn?–Jeg har levert unger i barnehagen i nattøy. Det er ikke alltid det er like enkelt å få kabalen om morgenen til å gå opp. Men det løser seg som regel, det går ann å ha med et skift, og kanskje en voksen i barnehagen har mer hell med å få bytWed, 03 Apr 2024
- 25 - 24: – Det er lov å droppe babysvømming og korsangWed, 20 Mar 2024
- 24 - 23: ⭐ Utilstrekkelig i foreldrerollen? – Velkommen i klubbenWed, 13 Mar 2024
- 23 - 22: Hjemmesnakk, baksnakk og framsnakkWed, 06 Mar 2024
- 22 - 21: ⭐ Når er jeg for syk til å gå på jobb? (LYTTERSPØRSMÅL)Wed, 28 Feb 2024
- 21 - 20: Det hjelper ikke å si unnskyld hvis du ikke angrer– Si unnskyld!Kanskje har du sagt dette til barna? Eller fått akkurat denne beskjeden da du selv var barn? Det er ikke så enkelt å si unnskyld. Ikke for barn og ikke for voksne.Wed, 21 Feb 2024
- 20 - 19: ⭐ Ja, du kan bli syk av å være bitter (LYTTERSPØRSMÅL)Wed, 14 Feb 2024
- 19 - 18: Ufrivillig barnløs: – Det er mange dårlige råd til dem som vil ha barnWed, 07 Feb 2024
- 18 - 17: Når er det riktig å bli sykmeldt? Dette kan være bivirkningene– Vi må snakke om hva sykemelding egentlig er, sier fastlegene Cathrine Abrahamsen og Siri Dalsmo Berge i denne episoden.
— Det er en behandling med virkninger og bivirkninger.Wed, 31 Jan 2024 - 17 - 16: ⭐ LYTTERSPØRSMÅL: Kan stress sette seg som en klump i halsen?«Jeg lurer på om stress eller indre uro også kan sette seg i halsen. Jeg har en følelse av at det er en klump i halsen som ikke går bort», skriver en kvinne inn til fastlegene. Dette spørsmålet er et av to lytteWed, 24 Jan 2024
- 16 - 15: Fastlegene: – Ikke gi opp nyttårsforsettene, her er de beste tipseneWed, 17 Jan 2024
- 15 - 14: ⭐ LYTTERSPØRSMÅL Mann (32): – Jeg har hatt hemoroider over et år nåMon, 15 Jan 2024
- 14 - 13: Fastlegene redder parforholdet etter juleferienWed, 10 Jan 2024
- 13 - 12: Ikke vent på at andre skal skal gjøre deg gladWed, 13 Dec 2023
- 12 - 11: Parforholdet: Hvordan kan vi bli venner igjen?Wed, 06 Dec 2023
- 11 - 10: – Ikke ha dårlig samvittighet når du hviler! Slik tar du smarte pauserWed, 29 Nov 2023
- 10 - 9: Hva gjør vi når alt virker helt mørkt?Wed, 22 Nov 2023
- 9 - 8: Slik lager du en skikkelig saftig krangel!Wed, 15 Nov 2023
- 8 - 7: 2 av 3 problemer i parforholdet kan ikke løses (men det går bra!)Wed, 08 Nov 2023
- 7 - 6: ⭐ LYTTERSPØRSMÅL: Har jeg kommet i tidlig overgangsalder?Mon, 06 Nov 2023
- 6 - 5: Når livet setter seg i kroppen - og hva vi kan gjøre med detWed, 01 Nov 2023
- 5 - 4: ⭐ LYTTERSPØRSMÅL: «Jeg har vondt på utsiden av hofta, og ingen finner ut hvorfor»Mon, 30 Oct 2023
- 4 - 3: Du MÅ ikke tenke positivt: – Lag deg en problemlisteWed, 25 Oct 2023
- 3 - 2: Hverdagssex kan planlegges (slik lykkes parene som får det til)Wed, 18 Oct 2023
- 2 - 1: Nå kan du «gå til fastlegen» uten å gå til fastlegenWed, 18 Oct 2023
- 1 - Fastlegetimen: Kommer snart!
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Wed, 04 Oct 2023
Podcasts similaires à Fastlegetimen
- Forklart Aftenposten
- AksjeSladder AksjeSladder
- AVHØRT Batong Media og Bauer Media
- Langkjøring med Geir Schau Bauer Media
- Morgenklubben med Loven & Co Bauer Media
- På innsiden av psychohoder Bauer Media og Monster
- Dine Penger - Pengerådet Dine Penger
- Børsmorgen & Økonominyhetene Finansavisen
- Historier Som Endret Norge Gjenklang & Acast
- HENLAGT - Espen Lee & Andy Larsgaard Henlagt AS
- Siri og de gode hjelperne KLYNGE og Bauer Media
- Uforklarlig med Lilli Bendriss Lyder Produksjoner
- Frokostshowet på P5 P4-gruppen
- Misjonen med Antonsen og Golden P4-gruppen
- Jan Thomas og Einar blir venner PLAN-B & Acast
- ForsvinningsFredag Podkast Sara Høydahl og Bauer Media
- Synnøve og Vanessa Vanessa Rudjord & Synnøve Skarbø
- Giæver og gjengen VG
- Krimpodden VG
- Viaplay Premier League Pod Viaplay
Autres podcasts de Santé
- Leger om livet Lege Annette Dragland & Acast
- Hjernesterk Moderne Media
- Relasjonspodden Bauer Media
- Abid & Nadia: Skyld og Skam PLAN-B & Acast
- Mestre Livet med Sandra og Torkil Fenomen og Bauer Media
- G-Punktet Eccentric People
- Destinasjon Glede med Bjørg Thorhallsdottir
- Sex Etc. Eleanor Hadley
- Fødselspodden Flink Pike
- Wisdom From North med Jannecke Øinæs Wisdomfromnorth.no
- Hälsa kommer inifrån Holistic Sweden AB
- Bak Fasaden - En reise i livet med sykepleier Ine Ine, Studio Wallin & Acast
- Grenseløs Spiritualitet Med Jonas & gjengen!
- SinnSyn Psykolog Sondre Risholm Liverød & Acast
- Morten Ramm lar kakla gå... til du sovner VGTV
- Åpen journal med Katarina og Harald PLAN-B & Acast
- Sleep Meditation Music - Relaxing Music for Sleep, Meditation & Relaxation Blissful Relaxation Music
- Psykodrama Ole Christoffer Ertvaag og Per Kjerstad & Acast
- Guided Sleep Meditation & Sleep Hypnosis from Sleep Cove Sleep Hypnosis, Meditations and Bedtime Stories
- God Bedring 2.0 Anti & Acast